Velež poslao nogometaša na posudbu u NK Jedinstvo

Potvrdio mostarski klub

Velež poslao nogometaša na posudbu u NK Jedinstvo

S. Mlaćo
FK Velež je dogovorio odlazak na posudbu mladog Ajdina Drine.

Drina je nedavno potpisao profesionalni sa Rođenima, a sada idu u NK Jedinstvo Bihać.

Jasno je da će Drina u Bihaću imati mnogo veću minutažu, što mu je u ovom trenutku i najbitnije.

“Nakon što je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa FK Velež Mostar, mladi Ajdin Drina tekuću fudbalsku sezonu nastavit će na posudbi u redovima bihaćkog NK Jedinstvo, kluba za koji će, shodno ugovoru o posudbi, nastupati do kraja ove kalendarske godine. Mladom veznjaku Rođenih svakako će dobro doći iskustvo igranja u Prvoj ligi Federacije BiH, te ne sumnjamo da će se među mostarske Crvene vratiti spreman da se u budućnosti izbori za mjesto standardnog prvotimca.

Drini želimo mnogo sreće i uspjeha, da ga zaobiđu povrede i da se u dresu naših sportskih prijatelja iz Bihaća  dokaže kao istinsko pojačanje. I,  naravno, da nam se vrati još bolji, jači i iskusniji, u što nimalo ne sumnjamo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sretno, uspješno i samo jako, Ajdine!“, stoji u objavi FK Velež.

Jedinstvo je jučer novu sezonu Prve lige FBiH otvarilo teškim porazom od FK Radnički Lukavac sa 7:0.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi