Uz Rođene je cijela Bosna i Hercegovina: Podrška Veležu i iz Bihaća

Prisjetili se Intertoto Kupa

Uz Rođene je cijela Bosna i Hercegovina: Podrška Veležu i iz Bihaća

S. Mlaćo
Cijela Bosna i Hercegovina večeras je uz FK Velež.

Nakon 33 godine Rođeni su izborili Evropu, a protekle sedmice napravili senzaciju. Na Grbavici je pao grčki velikan AEK, a sada slijedi revanš.

Velež ima prednost 2:1 i jasno je da nas čeka uzbudljivih 90 minuta, možda i 120, te duže.

Rođenima podrška dolazi iz svakog 'čoška' države, a posebno vrijedi izdvojiti poruka iz Bihaća.

Grad Bihać se prisjetio zanimljivog detalja te poželio sreću Mostarcima večeras.

“U sezoni 1999/2000, bihaćko Jedinstvo branilo je boje BiH u Intertoto Kupu. U Bihaću je Jedinstvo slavilo sa 3:0, a u revanšu je bilo 1:0 za Gi Gotu. Prvi duel u Bihaću će ostati zlatnim slovima upisan u historiju Jedinstva i bh. fudbala, a tog 19. juna na stadion pod Borićima je bilo oko 10.000 gledatelja.

Tog dana smo imali i veliku podršku iz Grada Mostara, a navijači FK ''Velež'' poznatiji kao Red Army Mostar su u nekoliko autobusa doputovali u Bihać i cijelu utakmicu gromoglasno navijali za naš klub.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Večeras će fudbaleri mostarskog Veleža igrati revanš susret protiv grčkog AEK-a, u okviru drugog pretkola Konferencijske lige i ovom prilikom im želimo poželjeti pobjedu. Večeras Grad Bihać navija za Vas“, stoji u objavi.

Meč AEK – Velež igra se večeras od 20 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

hacmu
Ne znam kakvo je pravilo tad bilo,ali na toj tekmi su za jedinstvo igrali adis obad i almedin hota,kao posudjeni igraci...
7 0
fukaraslana
Neka ih sad podrzi Gosk Gabela sa kojima su mutili da Sloboda ispane iz lige
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi