Osman Hadžikić potpisao ugovor sa Veležom

Bivši golman bečke Austrije

Osman Hadžikić potpisao ugovor sa Veležom · Zvanično

H. Zilić

Ozvaničeno je još jedno novo ime u redovima mostarskog Veleža. Među stativama Rođenih u narednom periodu stajat će Osman Hadžikić (26).

Hadžikić je potpisao ugovor na godinu i po čime su potvrđena i jučerašnaj pisanja našeg portala.

Hadžikić bi trebao predstavljati veliko pojačanje za mostarski klub. Radi se o veoma kvalitetnom čuvaru mreže koji ima iskustvo nastupa u austrijskoj Bundesligi.

Ovim transferom Uprava mostarskog kluba nastavila je sa aktivnom zimom, a sigurno do kraja zimskog prelaznog roka možemo očekivati još vijesti iz redova Veleža.

Što se tiče pomenutog golmana on je u najjačem rangu austrijskog fudbala odigrao 57 utakmica braneći za Austriju iz Beča, a posljednji angažman imao je u ekipi Admira Wacker.

Oglasi

Prethodno je Hadžikić branio i za švicarski Zurich, jedno vrijeme je bio na posudbi u Interu iz Zaprešića.

Velež je nadvno i počeo pripreme za drugi dio sezone pod trenersok palicom Nedima Jusufbegovića koji je izvršio prozivku.

Jusufbegoviću su se odazvali ovi igrači:

Golmani: Bogdanović, Ribić, Nanić.

Odbrana: Ovčina, Muminovic, Zvonić, Zeljković, Domić, Ćuković, Hrkač, Ikić, Pavić, Kvakić, Bajrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vezni red: Halilović, Pršeš, Blagojević, Vehabović, Anđušić, Dejanović, Džanković, Gosto, Šikalo, Jogunović, Milak

Napad: Haskić, Sijamija, Pantelić, Barou.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Golman koji ima 57 utakmica za bečku Austriju ne može biti loš golman. Velež i nova uprava pokazuju veliku ozbiljnost. Na svakoj poziciji dva dobra igrača. Svaka čast
8 1
user1605368976
Mnogo smo jaki . Opstanak nam je vrh.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi