Fotografije dovoljno govore o kakvom sudaru se radilo

Automobil podletio pod autobus Veleža

Fotografije dovoljno govore o kakvom sudaru se radilo

Edmir Škorić

Danas u 15:15 sati na području Čevljanovića dogodila se teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-18 u kojoj su učsetvovali autobus i putničko vozilo.

U autobusu se nalazila ekipa Fudbalskog kluba Velež, koja je bila na putu prema Srebreniku gdje sutra igra utakmicu 20. kola Premijer lige protiv Tuzla Cityja.

U sudaru je povrijeđeno šest osoba, svi u automobilu, a među njima bilo je i jedn o dijete. Za sada nije poznato o kakvim povredama se radi.

Prema nezvaničnim informacijama, koje je objavio portal Klix.ba, na mjesto nesreće su upućeni i vatrogasci jer je jedna osoba ostala zaglavljena u smrskanom vozilu. U automobilu, slovenačkih registarskih tablica, prema prvim informacijama, ima teško povrijeđenih.

Foto: SportSport.ba.

Kako je došlo do nesreće?

Navodno je automobil koji je išao iz suprotnog smjera kliznuo, pa je podletio pod autobus u kojem su bili Rođeni.

Naravno, igrači i stručni štab Veleža su u šoku, ali niko od Mostaraca nije povrijeđen i, kako sada stvari stoje, utakmica sa Tuzlom igrat će se sutra u predviđenom terminu, osim ako naknadno ne bude zahtjeva za pomjeranje termina utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekuje da ekspediciju Veleža preuzme drugi autobus, kako bi se nastavio put prema sjeveru naše zemlje.

Došli smo u posjed nekoliko fotografija sa mjesta događaja i zaista se radilo o teškoj nesreći. Nadati se da na kraju neće biti posljedica kobnih po ljudske živote.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaccheroni
Nase misli su s vama rođeni i sve najbolje ovoj familji iz auta.
4 0
rodjak
uh moji Rodjeni prepo sam se kad sam cuo za udes,dobro je opet sto se tice igraca,malo Avdi otislo koljeno,nadam se da ce ovi iz auta biti svi ok
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi