Rođeni ovjerili titulu prvaka

FK Velež se oglasio nakon meča u Visokom

5

Komentari (5)

ibrahim51
Opet sve iskrene cestitke Velezu na ulazak u Premijer ligu. Hvala svim gradovima i klubovima koji su Velez docekivali kao svoj tim. Puno to Velezu znaci i svim simpatizerima Veleza. Sada treba dodro se pripremiti Velezu materijalno pomoci da uz ovaj odlican sastav se jos i dobro pojacaju.Nemojte dovoditi izrabljene fudbalere.Ni one ko Pandze i ostale koji ne vole Rodene.Svi oni hoce lijepu zaradu ali moraju izgarati ginuti tako reci za klub.Prevashodno da doticni klub vole.Da im Velez ne bude usputna stanica do opet nekog Premijer ligasa kao Zrinjski, Siroki.Nemojte svasta ni dovoditi.Sada u Velezu ima jako dobrih fudbalera.Samo pojacati konkurenciju i par zbilja zvucnih i kvalitetnih fudbalera.Hocemo uz Boziju pomoc jaki Velez.Da nema nikom ni boda kod kuce.A sa strane od jakih timova da takode donose bodove. Sretno Velez!
starmac
Za druge klubove mamilica publike ali za FK VELEZ i armiju navijaca patnja.Nedozvolit nikad vise da napusti PL jer je Velez institucija i feniks.Nije se ugasio i nece nikad.A dusmanima nek crknu od muke i ljubomore kakav stadion gradi i sklapa uporedo Sampionsku generaciju za osvajanje PL.Mostar u srcu Velez do groba.
burek_sa_mesom
Šteta, jer je Velež bio srce i duša Prve lige Federacije BiH.
nemozetako
Eto ti sada levata iz Jajca, Gorazda i sa Otoke nek vam budu srce i dusa dozivotno.Mi vise nikad
*p!p!t@*
Bravo Mlaćo, vidiš da se može prekontrolisati tekst na greške.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.