Kompletiran sistem FANTASY Premijer lige BiH

U nastavak sezone sa svim funkcionalnostima

Kompletiran sistem FANTASY Premijer lige BiH

M. Šljivak

Početkom proljetnog dijela sezone Premijer lige BiH portal SportSport.ba je uz veliku podršku publike predstavio Fantasy igru sa fudbalerima i timovima iz domaćeg prvenstva.

Uz preko 3000 registrovanih igrača na samom startu, Fantasy je krenuo u testnoj fazi uz otklanjanje bugova i razvoj dodatnih funkcionalnosti, a privremenim prekidom takmičenja u Premijer ligi BiH, privremeno je zaustavljena i igra, ali ne i razvoj.

Mjesec dana kasnije s ponosom možemo reći da se Fantasy Premijer liga BiH kompletirana uz punu funkcionalnost igača sa klupe, izabranim Dream Team sastavima za svako kolo, te pratećim funkcionalnostima.

Za igrače koji su već počeli igrati Fantasy Premijer ligu BiH izvršena je rekalkulacija bodova kako bi se sabrali i bodovi koje su donijeli igrači sa klupe za rezerve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim razvoj Fantasy Premijer lige BiH nije okončan, jer do nastavka sezone koji svi željno očekujemo planiramo omogućiti pristup ovom sistemu i kroz Android i iOS aplikacije portala SportSport.ba, te potpuno spremni dočekati trenutak kada će se fubalska lopta ponovo zakotrljati na terenima u Bosni i Hercegovini.

Imate li primjedbu na rekalkulaciju bodova ili ideju za dodatnu funkcionalnost, svoj komentar možete ostaviti na našem Forumu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tahir
Oceli doci na trgovinu play
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi