U Mostaru radovi napreduju punom parom: Pogledajte kako trenutno izgleda stadion FK Velež

Postavlja se hibridna podloga

U Mostaru radovi napreduju punom parom: Pogledajte kako trenutno izgleda stadion FK Velež

Haris Zilić

U toku su radovi na stadionu FK Velež.

Rođeni će uskoro dobiti novi teren za hibridnom podlogom, a radovi na stadioni uveliko traju.

Uskoro se ulazi u posljednju fazu, tačnije postavljanje nove podloge.

Stari travnjak je sklonjen i sada se priprema teren za hibridnu podlogu.

U mostarskom klubu su objavili video koji pokazuje kako trenutno izgledaju radovi na stadionu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon terena, Velež će uskoro i u izgradnju još jedne tribine, čime bi stadion dobio kompletan izgled i bio bi jedan od najljepših u Bosni i Hercegovini, ali i šire.

Ono što je jako bitno za navijače Veleža, stadion bi uskoro trebao dobiti i licencu za odigravanje UEFA-inih utakmica, a poznato je da Velež posljednje dvije sezone domaće evropske utakmice igra na Grbavici.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
samo naprijed, možda i licencu dobijete.
2 8
Edis_91
Ima Velež dva stadiona onaj što ste ga ukrali na kojem je padala Borusia Dortmund što evropa pamti da je Veležov i samo se za Velež zna a za vas niko ne zna i niko vas nigdje ne spominje jer nemate sportsku historiju već samo agresorsku......zna se daleko za Velež jer kad je Velež razbijo renomirane protivnike vi niste postojali i samo ste se divili veležovim igrama......pozz za Rođene iz Bihaća i dovršavajte tu tribinu da se poso i stadion već jednom završi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi