Završava se još jedan veliki projekat na stadionu Rođeni

Navijači se nadaju i povratku ekipe u svoj dom

Završava se još jedan veliki projekat na stadionu Rođeni

Samir Mlaćo
FK Velež danas je obradovao svoje navijače.

Naime, Rođeni su istakli da nastavljaju infrastrukturne projekte, a u ovom slučaju radi se o modernom klubskom kafiću.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da se u narednom periodu nastavljaju infrastrukturni radovi na uređenju stadiona "Rođeni".

Nakon što je u prošloj godini započela izgradnja i uređenje prostorija ispod zapadne tribine stadiona, Fudbalski klub Velež obavještava da je proteklih dana i konačno zatvorena finansijska konstrukcija čime je omogućen nastavak radova na uređenju navedenih prostorija u kojima je planirana izgradnja modernog klupskog Caffe-a.

Iako će dinamika samih radova umnogome ovisiti kako o vremenskim prilikama tako i o nizu drugih objektivnih okolnosti, inicijalni plan je da se projekt finalizacije i uređenja ovog dijela zapadne tribine našeg stadiona realizira do početka proljetnog dijela šampionata.

Nadamo se svakako da će ovo biti samo jedan u nizu uspješnih projekata, čime ćemo nastaviti pozitivan trend unapređenja infrastrukture našeg stadiona, a sve do našeg ranije zacrtanog konačnog cilja - moderne fudbalske Arene "Rođeni".“, stoji u objavi FK Velež.

Oglasi

Može biti slika sljedećeg: na otvorenom

Istovremeno traju radovi i uređenju travnjaka te se očekuje da Velež u drugom dijelu sezone igra na svom stadionu, a prvi dio mostarski klub je igrao u Gabeli na stadionu NK GOŠK.

Klub će sa klupe predvoditi Nedim Jusufbegović, koji je naslijedio Amara Osima.

Jučer je za SportSport.ba povrđeno da je blizu dolaska u redove Rođenih i defanzivac Ante Hrkać.

Ovaj 30-godišnji defanzivac sporazumno je raskinuo ugovor s Tuzla Cityjem, a u prvom dijelu sezone je za tuzlanski tim nastupio 16 puta i upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ponikao je u Širokom Brijegu za koji je igrao u dva navrata, a u Bosni i Hercegovini je još igrao za GOŠK, Branitelj, Vitez i Čelik.

Ima i bogato internacionalno iskustvo. Igrao je u Austriji za Mayrhofen, u Hrvatskoj za Segestu, Lokomotivu i Lučko, za albansku Teutu, Al-Qaisumah iz Saudijske Arabije, italijansku Novaru te srbijansku Mladost.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
E nek ce se imat gdje kafa popit, to je najbitnije.
1 1
Mostarac94
Forza Velež !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije