Javio nam se Kajtaz: Legenda Veleža neće biti klupski predstavnik

Proslavljeni fudbaler se ne vraća u mostarski klub

Javio nam se Kajtaz: Legenda Veleža neće biti klupski predstavnik

A. Čaušević

Sead Kajtaz neće biti klupski predstavnik FK Velež, što je ovaj proslavljeni fudbaler potvrdio za SportSport.ba.

Sead Kajtaz neće biti klupski predstavnik FK Velež, što je ovaj proslavljeni fudbaler potvrdio za SportSport.ba.

Nakon informacije koju je objavio naš portal da bi Kajtaz mogao postati klupski predstavnik proslavljeni fudbaler mostarskih Crvenih je tu informaciju demantovao u kratkom razgovoru za naš portal.

Kajtaz je poručio da nema ambicije ni namjeru da obnaša bilo kakvu funkciju u FK Velež te samim tim se neće vratiti u klub gdje je proveo dobar dio svoje igračke karijere.

Tako će FK Velež nastaviti potragu za klupskim predstavnikom budući da će Velibor Đurasović biti preraspoređen na neku drugu poziciju u klubu.

"Radi tačnog i istinitog informisanja javnosti, naših navijača i simpatizera Upravni odbor Fudbalskog Velež saopštava da Veselin Đurasović ostaje u FK Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Đurasovićev Ugovor kojeg je sastavila Uprava u prethodnom sazivu ističe 31.12.2022. godine i novi Upravni odbor će Đurasoviću, kao legendarnom i zaslužnom bivšem igraču, ponuditi novi Ugovor o djelu kojim će biti preraspoređen da obavlja svoje zadatke u klubu", saopšteno je danas iz FK Velež.

Iz mostarskog kluba su također poručili da će za službenog predstavnika kluba bit će imenovan legendarni i poznati bivši Veležov fudbaler, pa ostaje da se vidi ko će to biti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sta je sa Pudarom,njegova kcerka pliva za nas i donosi medalje,covjek legenda kluba,a nema mjesta za njega,nego se zove Kajtaz?...bruke jedne...
1 2
pjanke.sa
Mozda da ste prvo nazvali Kajtaza pa tek onda pisali tekst o najavi da ce doci? Ne nego vi prvo napisete dolazi Kajtaz, a sutra sami sebe demantujete jer ste kao vi nazvali covjeka?! Kako ste neprofesionalni nevjerovatno!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi