8

Komentari (8)

Noname992
Prelijepo, svake godine nešto novo na stadionu. Samo naprijed rođeni aBd da se stadion kompletira kroz koju godinu.
rodjak
ma moramo i ovu preostalu tribinu uraditi i onda da repku docekamo ,dosta se je uradilo ali ima jos dosta da to bude super ,mada kad pogledamo gdje smo igrali prije 20 godina ovo je vasiona.Idemo dalje,zajednickim snagama ce mo izgraditi i ovu cetvrtu tribinu .Nismo mi u Njemackoj da imamo para na gomili pa da odjednom sve uradimo,radimo koliko mozemo bitno je da se svake godine nesto novo uradi.FFORZA VELEZ LJUBAVI MOJA
Mostarac94
Volim te mama al ne kao Velež !
Zaccheroni
Forza Velez ljubqvi moja
CASIO
Svaka cast na uradjenom. ABd i da nam repka zaigra na areni!!
Drakula
Repka je odavno trebala igrati ovde ako nista ligu naciju. A ne forsirati samo šugavicu i černobil
CASIO
Evo ja iz nicaZe pohvalim, ti pises o cernobilu. Ne budi coban. Bit ce prilike i da zaigra repka, mislim na u21
Asam85
Pozdrav idiote, bilo vam je lijepo na toj šugavici zar ne, IDIOTE. Kada bi reprezentacija bila u sklopu Cartoon Networka vjerovatno bi i zaigrala na stadionu te vrste.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.