14

Komentari (14)

Roodjeniiiiii
Bit ce teren uredu, sporne su samo kanalice za odvod bile, koje su rijesene. Ostavljene bile u plitko. Sad je sve ok..
plemic
da li je tampon "pojačan"?
Husrefbeg22
Ima li koja slika s Koseva/ Kako tamo napreduju radovi?
Klicko
@Mostarac94 brat sad ovde lagano ovce pustit da ovo popasu heheheheh
Salt_boy075
Ja sam neki dan napisao da ce travnjak u Tz Mo biti cisti fuseraj dok ce u Banjaluci bit sve po ps u,ovo je cisti fuseraj !!
Redblue
Ti si bolestan....
SarajFK
Vico preko dodika radi na rusenju drzave i sporta u njoj. Zasto se ovoj politickoj tvorevini postavlja travnjak kada svi znamo da oni nemaju nikakve veze sa fudbalom ni sportom i da su tu samo zbog politicara koji se redaju na njima. Bivsi FK VELEZ se je ugasio kada su odbili povratak pod BB i prepustili ga Zrinjskom a politicari osnovali ovu skalameriju da bi dodatno podijelili Mostar i vladali ovim dijelom kojim vladaju. Znamo svi i koliko je liga nazadovala otkako su ih politicari uveli u PL zajedno sa borcem. Ta dva zla su tu samo za dobrobit politicara pred izbore a nakon izbora sluze im za unistavanje lige i sirenje mrznje i straha medju stanovnistvom. Klubovi bi se trebali organizovati u udruzenje i svi zajedno bojkotovati ove 2 politicke tvorevine i igracke.
prostecinjenice
****m ti sve retardirano klosarcino raspala, imas li zivot ili ovdje pises besmislene komentare po citav dan besposlicaru ****ni, rikno do sutra aBd.
Catanzaro
Ovo je neki skutor sakriven iza satro pitarskog nika. Majku guzio bolesnu
antikomunist
Opet ti UZPovac?Bola okani se vise tih vasih podvala, pun vas je Kliz i Avaz sa Bosnjackim nikovima ili nikovima FKS,Zelje, Veelza..Bola okani se corava posla. Ti da imas zehre mozga u glavi nebi ovako glupo pisao jer se ZNA zasyo se Velez NIJE vratio na svoj stadion. ZNAS ko rusi ovu drzavu, tvoj Covke i MiloKRAD Dodik. Sta se pravis pametan i provociras sa jos nekolicinom istomisljenika. I onaj Fahro Kohnjodic je isto ko i ti. Prozirni ste!
pjanke.sa
Pa prvu recenicu je ispravno rekao. Ostalo mu se naser emo svi usta lagano.
Redblue
Sta je bilo? Opet puna usta Borca....
MostarskiRodeni81
Sve mi ovo miriše na neki fušeraj, daj Bože da nisam upravu.
pjanke.sa
Ucinilo se i meni ali cekaj da se zavrsi vidis kad se pokosi onda ona dobije izgled kakav treba. Polako ne znamo ocito koji je proces. Kad zavrse onda cemo srat, moze? I sta li je sa Kosevom? Hoce li se neko dosjetiti iz Uprave naseg Sarajeva da zaprijeti tuzbom NSBiH??!! Vidis kad je Hasic poduzeo korake da se odmah nesto desava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.