18

Komentari (18)

GMOKokosh
Saraj'vo sampion. Velez u premier ligi. Ne moze bolja sezona. Pozdrav za Rodjene iz Sarajeva
ja224
pozdrav za šampione iz Gračanice MUSVDG
RedArmySarajevo
Nije utakmica kupljena nego su Gracanica i Bratstvo prepoznali prave vrijednosti i odlucili da budu na strani onih koji posteno svojim znojem hoce u premijer ligu. Nema ovdje ni kupovine ni prodaje. Jednostavno, nije ni bilo potrebe za tim.
chs1975mostar
stvarno ovaj portal je smjesan!! ?%sve protiv veleža Pise i direktno i indirektno i prefidno i jako nisko!!
razdeGo9
Pustana il prodana utakmica jad i cemer
starmac
Ha,ha,ha.Mama ti se pustila a prodala se dzaba..Nauci ovo:Mostar u srcu Velez do groba.
velez mo
PICKE GORAZDANSKE SEOSKE PRODALI STE SE JEFTINO JEBEM VAM MAMU SELJACKU,JESTE LI NAS MISLILI SJEBATI,IZGUBILI STE OBRAZ ZA NAREDNIH 100 GODINA,CRKNITE PICKE OD ZAVISTI,
velez mo
CUJ PUŠTANA,PA NIJE KRAVA JEBEM TE USTA SELJACKA,JEBO MAJKU KO TI INTERNET UKLJUCI
ibrahim51
Velez je posteno igrao od pocetka.Nije se sluzio nekim ne sportskim radnjama.Olimpik je sve ovo nalektrisao i eto mu sada.Velez je Velez, institucija B iH fudbala.Po ucinjenom do sada i u Yugi odmah dolazi poslije Sarajeva i Zelje. Veselimo se zbog Veleza. Svasta je prezivio od 1992 pa na ovamo.I tu je veliki klub heroj.
Jasko91
Jarane sve je to uredu sto ti kažeš za Velež,al vidi se da je ovo kupljena utakmica,nažalost ova ekipa ima perspektivu i ne trebaju im ovakve utakmice da im neko pokoni.. Nažalost pokazalo se da svi kupuju pored Olimpika evo i Velež !
Gari Garinča
E nek je Brko načuturio ove iz SA.
Jasko91
Ovo se iz aviona vidjelo da je puštena utakmica,nažalost tako veliki klub Velež mora kupovati utakmice,ali takva nam je i država nažalost,sve za zelenim stolom se dobija !
Salah
Naravnooo kako da nije, kad vise niste imali nista drugo reci onda ste poceli lajati kako kupujemo tekme... a znamo da se svi ostali klubovi guze olimpiku za petaka. Velez je premija a vi ste propaliteti. Vise para iduce godine, ne mogu reci srece jer vas to me zanima. Vas zanimaju pare. Ne kaze se dzaba lazovi misle da svi lazu, lopovi misle da su svi lopovi, a vi mislite to sto si napisao jer ste takvi . Poz
velez mo
IDEMO JOS 3 OD 3,HAJMO RODENI,POZDRAV GRACANICI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE,I AKOBOGDA UBRZO DA SE SASTANEMO I U PREMIER LIGI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.