FK Velež za poluvrijeme razbio Rumune
Behram pogodio dva puta.

Sjajna partija Rođenih

FK Velež za poluvrijeme razbio Rumune

Samir Mlaćo

Na pripremama u Turskoj FK Velež je danas odmjerio snage sa rumunskim drugoligašem Farul Constanta i slavio 3:1.

Rođeni su meč počeli u sastavu: Bobić - Alikadić, Marques, Kuduzović, Mešanović - Ćosić - Behram, Lucas - Ovčina, Cvijanović - Brandao.

Poveli su u 20. minuti kada Behram sa 11 metara pogađa mrežu Rumuna. Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0. Pogodio je Cvijanović.

Izabranici Ibre Rahimića su nastavili su napada sa željom da osiguraju pobjedu već u prvom dijelu. Isplatilo im se to u 30. minuti. Behram je po drugi put pogodio i bilo je jasno da su Rođeni već upisali pobjedu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Farul je u drugom dijelu uspio da dođe samo do počasnog pogotka, dok je Velež imao prilike preko Zvonića, Samardžića i Vehabovića, no ostalo je 3:1.

Za Rođene su u drugom dijelu nastupali: Rahimić - Biševac, Zvonić, Mrgan, Dario - Zeljković - Alagić, Vehabović - Dudić, Samardžić, Ovčina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SOUTHFOREVER
da-nam-se-velez-vrati-u-p.l.
11 6
starmac
Rodeni samo igrajte,tako se to radi.Borba,rad,znoj i rezultat je tu.Sam tako nastavite i jedva cekamo prvenstvo da prosetamo.Mostar u srcu Velez do groba.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi