Sjajni komšijski derbi u Vitezu ostao u sjeni: "Žalosno!"

Vitežani razočarani

Sjajni komšijski derbi u Vitezu ostao u sjeni: "Žalosno!"

S. Mlaćo

Jučer je u Vitezu odigran derbi meč Druge lige FBiH grupa Zapad I.

FK Vitez je ugostio FK Rudar Han Bila, a završilo je čak 3:3.

Bio je to sjajan meč, no domaći su nakon meča bili razočarani. Objavili su fotografije uništenih klupa na kojima su bili gosti.

"Koliko god se ulagalo u infrastrukturu stadiona, uvijek se nađu kabadahije da to unerede. Žalosno!", stoji u objavi.

Ostaje da se oglase i gosti te iznesu svoju stranu priče. Ukoliko su zaista ovo učinili njihovi neodgovorni pojedinci, najmanje što mogu jeste uputiti izvinjenje Vitežanima i pokriti troškove popravke.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Za bolje sutra sporta, djece i svih onih koji vole sport. 

FOTOGRAFIJA GOSTUJUĆE KLUPE FK "RUDAR" NAKON DANAŠNJE UTAKMICE. Koliko god se ulagalo u infrastrukturu stadiona, uvijek se nađu kabadahije da to unerede. Žalosno! #JedanGradJedanKlub ⚜🇧🇦💙🇧🇦⚜

Posted by FK Vitez-Vitez on Saturday, April 10, 2021

Top Komentari

Kenotala
U sta tacno je bilo to ulaganje...hrdja na konstrukciji, busenje ispod klupe. Bilo koja lokalna radnja ce ponuditi materijal da se sredi ovo ruglo u zamjenu za neku manju reklamu a vecina bi to uradila za dz.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi