FK Vitez jesenji prvak Druge lige Zapad I!

Zanimljiva situacija na tabeli

FK Vitez jesenji prvak Druge lige Zapad I!

S. Mlaćo

FK Vitez je jesenji prvak Druge lige Zapad grupa I.

Ovaj tim je jučer savladao Vlašić sa 4:1 te na pauzu odlazi sa prve pozicije. Nakon prvog dijela bilo je 1:0 golom Samira Adilovića, da bi u nastavku dva puta pogodio Asmir Burak te jednom Nijaz Delić.

Jedini pogodak za goste djelo je Elmina Šiljka.

Sasvim neočekivano Novi Travnik je jučer sa 3:1 savladao Rudar iz Han Bile. Pogađali su Hasan Belegić, Senahid Omerdić i Armin Brljak za domaće, a za goste Sabahudin Petak sa 11 metara.

Čak osam pogodaka viđeno je u duelu Busovače i Iskre. Domaći su slavili 5:3, a gosti su razočarani dijeljenjem pravde glavnog sudije Anesa Delića iz Travnika. Sada se čeka ocjena delegata i kontrolora suđenja Slavena Garića, inače visokog dužnosnika NS SBK. 

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

U Donjem Vakufu je Radnik deklasirao Kiseljak sa čak 5:1.

Na čelu su dva Viteza, FK i NK Vitez, te FK Rudar, svi po 18 bodova, ali FK Vitez ima bolju

Top Komentari

Gari Garinča
U NS SBK sjede šljam i ološ koji su od ove lige napravili cirkus, tako da su sudijske lakrdije postale svakodnevnica.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije