U FK Vitez razočarani: NK Čelik je u Antaliju poveo nogometaša koji ima ugovor sa nama
Zanimljiva situacija. Ko će na kraju odgovorati i da li će Vardo ostati u Zenici?

Vardo se nametnuo Zeničanima, no problem predstavljam važeći ugovor

U FK Vitez razočarani: NK Čelik je u Antaliju poveo nogometaša koji ima ugovor sa nama

S. Mlaćo

Ekspedicija NK Čelik jučer je otputovala u Antaliju gdje će obaviti glavni dio priprema za drugi dio sezone u Premijer ligi.

Među putnicima u Tursku našao se i mladi Harun Vardo koji je ove zime na Bilino Polje stigao iz FK Vitez, jesenjeg prvaka Druge lige Zapad.

Vardo je kvalitetnim partijama skrenuo pažnju na sebe, ali u FK Vitez su razočarani odnosom NK Čelik. Naime, Vardo je kao član njihovog kluba otišao na pripreme sa Čelikom, iako ima  važeći ugovor.

"Naravno da smo razočarani postupkom NK Čelik. Niko nas nije ni kontaktirao, čak Vardo ima ugovor do ljeta ove godine. Vidjeli smo da je otišao sa Čelikom na pripreme, pa smo na neke stvari morali ukazati. I sami vidite da Čelik duguje svojim prvotimcima novac od ranije, a pored toga dovodi nove igrače i to na ovaj način", kazao je predsjednik FK Vitez Begzudin Bektaš za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vardo je karijeru počeo u zeničkom Rudaru, a da li ćemo ga gledati u drugom dijelu sezone u Premijer ligi ostaje nam da vidimo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zvatic
Pa kad kazu sto ih mrzi citav svijet??? Turska odjebina stvarno.
8 2
Scarface
Jbg moze nam se
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi