Plavi dobili novo rukovodstvo - Admir Tunović novi predsjednik Željezničara!

Odluka donesena

Plavi dobili novo rukovodstvo - Admir Tunović novi predsjednik Željezničara!

Esmer Oštraković

Ranije zakazana sjednica Skupštine kluba koja je počela u 18 sati već je "dala" novo rukovodstvo Željezničara.

Naime, do sada je klubom upravljao Odbor za hitnost, a sada je izabran novi Upravni odbor kluba sa Grbavice.

Dosadašnji član Odbora za hitnost, Admir Tunović, novi je predsjednik FK Željezničar. Članovi UO su: Elvedin Grabovica, Adnan Mataradžija, Ilijas Kovačević, Ahmed Salčin, Asmir Dževlan, Enis Džafić, Damir Dinarević i Jasmin Badžak.

Za Tunovića na Grbavici svi imaju riječi hvale i svi su uvjereni da će sa ostatkom svog tima donijeti bolje dane za klub u svakom pogledu.

Između ostalih u Upravnom odboru našao se i Jasmin Badžak koji je veliki Željovac i koji je u periodu koji je iza nas dao veliki dobrinos ovom klubu.

Oglasi

On što je jako interesantno je da dosadašnji član Odbora za hitnost i nekadašnji predsjednik UO Almir Gredić neće ostati u klubu.

Ono što je najavljeno su velike promjene na Grbavici prije svega u samom radu kluba, tačnije prvog tima, ali i u Omladinskom pogodnu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U protekloj sezoni koja je nedavno završena Željezničar se borio za opstanak, a na kraju su sezonu završili na šestom mjestu.

Sigurno je da već od naredne sezone Uprava ovog tima želi da bude u vrhu tabele i da se bori za izlazak u Evropu, te za trofeje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karinho
Haha vidi Tune, isli smo u skolu zajedno. Dobar momak, sposoban i vodi bas jaku firmu, Tehna nesto. Alate prodaju na veliko, medju jacima su u BiH u toj bransi. Mogao bi Zeljo biti opasan iduce sezone, ako je jos par jakih imena tu sa Tunom. Ipak, necete ispred mog Veleza zavrsiti, to da znate ;)
5 2
papagaj
Ostavite brku za trenera
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi