Ko će naslijediti Osima?

Ponovo se oglasili sa Grbavice

7

Komentari (7)

Colsa
Ma gasi klub omaleni šta će nam ova bruka i sramota!!!
kiki
Sarbit2019
Rekao Nalic NE prvo uplata pa onda ugovor.Hajde ima Braco Gumena Glava svakako je zavrsio sa Vrbanjušom.
tbra
u svoju bastu gledaj indijanac
Sarbit2019
Kinez XL gledacete vi pomocni iza ograde , Lutvo se igra na poljani , stoji tabla Privatno vlasnistvo Amaw Osim.Ljut pas ujeda ne prilazi.Duvaj ga mitomancicu.
BlueBoys
Sarbite gumeni majmune...phahahha... Mozes samo da ga duvas NAM ( inace pasojed sa Tajlanda vlasnik kluba menstruacija boje) reci nam kako je osnovan fk Tor×PED×××× RU?
Sarbit2019
Bed Blue Boys kinezi jedu pse kao vas Kinez X.LI koji vam je vlasnik. Psi se na Tajlandu,ne jedu.Osim toga vlasnik F.K Sarajevo nije sa Tajlanda nego iz Vijetlama,ali nema veze bitno je da si pogodio Kontinent država vise manje.HAHAHAHAHA.Sta ti je ?Daj ti nama objasni kako je 15 Juna 1946 UDBA preimenovala Sportsko Fiskulturno Drustvo VASO MISKIN CRNI u NK Željeznicar .phahahha.. Karamba i Karambita upala ti K×ta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.