Hodžić novom objavom 'zapalio' navijače Željezničara, sve je spremno za povratak?

Uskoro bi se trebao pojaviti u Sarajevu

Hodžić novom objavom 'zapalio' navijače Željezničara, sve je spremno za povratak?

S. Mlaćo
Navijači Željezničara već danima priželjkuju da se ekipi u Konjicu priključi i napadač Armin Hodžić. Hodžić je bez kluba i sigurno bi imao priliku da se na svojoj Grbavici 'vrati u život'.

Ne krije želju da se to desi, a sve će biti jasnije u narednim danima. Navodno, očekuje se njegov dolazak sa odmora u Dubaiju i razgovor sa čelnicima Željezničara.

Hodžić je veoma aktivan na društvenim mrežama, često postavlja poruke navijačima Željezničara, ali i materijal iz perioda kada je nosio dres Željezničara. Učinio je to i jutros kada je postavio video sa meča Željezničara i Zrinjskog.

“Za ona dobra stara vremena. Za vas sve. Volim te Željo“, napisao je Hodžić.

Za ona dobra stara vremena! Za vas sve! Volim te Željo! TM87 💙🤍⚽️

Posted by Armin Hodžić on Saturday, February 4, 2023

Hodžić je posljednji angažman imao u mađarskom Fehervaru, a nastupao je i za Kasimpasu, Dinamo Zagreb, Liverpool U-21...

Oglasi

Podsjetimo, dvogodišnji ugovor sa FK Željezničar jučer je potpisao Sulejman Krpić.

Uprkos svim problemima i nedaćama na Grbavici, Mulalić i stručni štab pronašli su način da Željezničar sanja realne snove o izlasku u Evropu, a Krpić bi svakako trebao biti veliko pojačanje i uzdanica za ostvarivanje tog cilja.

Posljednji angažman Brčak je imao u Australiji gdje je nastupao za Western Sydney. Prije toga igrao je za Tuzla City, Astru Giurgiu, Suwon Bluewings, Tractor Sazi, Slobodu, AIK, Metalac, Sarajevo, LASK II, te u juniorskim kategorijama za zagrebački Dinamo i Orašje.

Odigrao je i jednu utakmicu za A reprezentaciju Bosne i Hercegovinu, onu prijateljsku u Los Angelesu protiv SAD-a u decembru 2021. godine. Bio je to meč van FIFA-inog termina na kojem su nastupili igrači iz Premijer lige BiH, a naša selekcije je poražen s 1:0.

“Krpića smatram našim igračem. On je sada i stigao i drago mi je zbog toga. Sa njim smo imali kontakt prije godinu, ali neke stvari se nisu potrefile. Zahvaljujući ljudima iz kluba i mom Bekriću uspjeli smo dovesti veoma bitnog igrača. On je bitan u kontekstu rada, karaktera i neće imati problema. Rijetko su stranci igrači koji nisu rođeni u Sarajevu bili kapiteni Želje. Taj dečko je uspio u tome“, rekao je nakon potpisa šef struke Željezničara Edis Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“On je nedavno napustio Australiju, sezona ima još traje. Ima malo problema zbog vremenske zone, neke stvari ćemo moža riješavati u hodu što se tiče njega. Pokušat ćemo da ga dovedemo da budem optimalan, kako za nas, tako i on sam za sebe. Drago mi je što je tu, imali smo problema na nekim pozicijama, bili smo oskudni.

Ne sumnjam da će nam Krpić pomoći, a i mi njemu. Svi želimo da Želju izvedemo na dobre grane, on je jedna puzla u tome. Svi pušemo u isti rupu. Tu su i Jašarević i Drljo koji su veoma posvećeni radu i svaka im čast. Oni su bitni, ja volim sve svoje igrače i bitni su kao i Krpić. Svi nam mogu pomoći jer znamo šta je u kolektivu najbitnije, a to je rezultat“, dodao je Mulalić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Sta se SVE naziva POJACANJEM..Dok su drugi igraci u trenaznom procesu vise od MJESC DANA, i gdje je do pocetka prvenstva ostalo MJESEC DANA, on "ODMARA" i ispijajuci koktele na EGZOTICNIM DESTINACIJAMA, pri tome ima odigranih 67 minuta u zadnje 2 godine..znali se OD CEGA ODMARA? OD NEIGRANJA? Steta, a BIO JE POTENCIJAL..
8 2
user1582467886
LJUDI O ČEMU MI KOMENTARIŠEMO. OD 2021 GOD,NIJE ODIGRAO UTAKMICE, I HOĆE DA SE VRATI.HAHAHAHAHA,DOK JE OVACA BIĆE I VUNE.NA ŠTA SE POJEDINCI "PALE".A ČOVJEK REALNO PO TRENUTNOJ FORMI I FIZIČKOJ SPREMI NE BI ZADOVOLJIO NI NEKU EKIPU IZ NIŽEG RANGA.U OSTALOM NJEMU BAŠ DA JE STALO PRIKLJUČIO BI SE ON PO ODAVNO EKIPI,A NE DA VALJA UBLAHE PO INSTAGRAMU.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi