27

Komentari (27)

posto_tad_nisu_postojali
@F1F hahahahahaha nemoj da padneš ko ovi sa Sky aplikacije hahaha da krene nova afera u gradu "MUP KS razotkrio dilere koji su se krili iza SS.BA nickova, zaplijenjeno 5kg materije koja asocira na heroin"
F1F
Hahahahaha DOBAR!!! E.. ovakvog te gotivim a ne ... Sa ❤️ Željo? Ma kakvi to brate. Ja bijem zbog gudre a nekkkkaaaa i TREBA MUP da se bavi tim stvarima jer je to ZLO I ko se tim bavi. Dabogda mu za lijeka trebalo a ne mogao naći lijek. Vozdra paša!
posto_tad_nisu_postojali
@F1F Nek si stavio sliku da barem jednom vidimo ko piše ovakve nebulozne komentare. Onda me nemoj spominjati u stvarim s kojim veze nemam. Nick je extra, smisli ti bolji realno, a ne F1F. Ne kontam ni šta znači? Formula 1 Ferrari? Ja sam iskreno više za Red Bull pa ako hoćeš promijenit ću nick u F1RB
F1F
Jok brate , yebbo te takav Nick a moj je F1F nisam htio radi nane rahmetli čitala je sve moje objave :-))) a konto ' sam F.11 ovisnost o opijatima a inače hors valjam tj " žuto" a kod mene možeš naći od noktarice do zolje . Eto paša
F1F
@posto_tad_nisu_postojali kod mene je uvijek slika bila za razliku od " vas " opasnih iza tastatura ..
U gradu me možeš prepoznati ako si iz Šehera ?
F1F
@posto_tad_nisu_postojali što je bilo paša? Šta je sad? Hajde kada se igrate ovdje sa ok ljudima evo i ja " malo "...
Ima slika , ima ime prezime adresa broj telefona ima redakcija sve i neka ima .
Valjamo gudru i ako hoćete pošaljite poruku u pp
Hahaha hahahahaha
posto_tad_nisu_postojali
@F1F nisi dobar iskreno
F1F
Nisam ako hoćeš da vidiš. Vjeruj mi djece mi i Allaha mi ostavi samo podatke ništa više.. Ako misliš da to nešto mentalno žrla - frla ... Reci brate reci samo reci ! Ništa ti ne diram nego ti yebem Nick a znaš i zašto a Ti veze nemaš da ovim ostalim Vozdra
posto_tad_nisu_postojali
@Mowzilla evo ja mu želim da dođe i oživi karijeru kao mnogi drugi i opet ode negdje vani
veliki73
Boga mi dragog Ari treba hodza da ga resetuje na pocetne postavke
Mowzilla
Vala u pravu je raja za ovo natezanje, postaje vec dosadno i previse ofirno. On iako dodje bit ce totalno van forme i kontat ce da ce se brzo uklopiti i nadoknaditi sve. Nema od ovog nista, kajat ce se i on, a i Željo...
posto_tad_nisu_postojali
Čovjek je majstor i talenat, kao da mu treba dugo da se vrati u proces treniranja... Šta vam je ide ovo pješke
Mowzilla
@posto_tad_nisu_postojali ja bi volio da si ti u pravu pasa, ali shvati da se nije mogao izboriti u nekakvom Fehervaru bolan, a taj isti klub nije nista bolji od Želje, pa ni liga njihova. Isto tako i u turskoj u prosjecnom klubu. Zivi bili pa vidjeli...
user1582467886
LJUDI O ČEMU MI KOMENTARIŠEMO. OD 2021 GOD,NIJE ODIGRAO UTAKMICE, I HOĆE DA SE VRATI.HAHAHAHAHA,DOK JE OVACA BIĆE I VUNE.NA ŠTA SE POJEDINCI "PALE".A ČOVJEK REALNO PO TRENUTNOJ FORMI I FIZIČKOJ SPREMI NE BI ZADOVOLJIO NI NEKU EKIPU IZ NIŽEG RANGA.U OSTALOM NJEMU BAŠ DA JE STALO PRIKLJUČIO BI SE ON PO ODAVNO EKIPI,A NE DA VALJA UBLAHE PO INSTAGRAMU.
Galacticosi
Momak je dobar za Želju ;) Ekipa se Po malo sastavlja
DOKTOR_GAZ_
Sta se SVE naziva POJACANJEM..Dok su drugi igraci u trenaznom procesu vise od MJESC DANA, i gdje je do pocetka prvenstva ostalo MJESEC DANA, on "ODMARA" i ispijajuci koktele na EGZOTICNIM DESTINACIJAMA, pri tome ima odigranih 67 minuta u zadnje 2 godine..znali se OD CEGA ODMARA? OD NEIGRANJA? Steta, a BIO JE POTENCIJAL..
DamirS
a ZAŠTO ti uvijek PIŠEŠ kombinovano VELIKIM i malim SLOVIMA?
F1F
@DamirS ovaj mud*nja tj on to nema jer je pi*ka u duši ( ako je ima) pipe tako za ljude zarade iznad 1.000 Exera $ € £ ako nisi znao , zato on piše ovako a inače je edukovan ma tobejarabi..... Eeee jahhh
Ko da Ronaldo dolazi, a ne momak koji ne moze potrcati vise niti zeli, zadnju utakmicu u 2 mjesecu 2021 godine odigrao.
F1F
@posto_tad_nisu_postojali i @ratoborni_ ( ti si qita a ne ratoborni) da vam Sarajlija kaže koju : jadni ste ga vi pa se KOLJETE na portalima ko zna više kojim, ja znam da sam na ovom jedinom.
Konkretno ne uzimate Grad Sarajevo u kontekst vaših objava ali JADNI su vam nick- ovi i jadne su vam objave i komentari. ... MIŠEVI !!!!
ratoborni_
Šta buncaš paša
posto_tad_nisu_postojali
Paša šta je bilo? Ko te dirao? Neko te povrijedio? Hajde reci ko je da ga naružimo malo, ne smije te niko dirati. U kojoj si opštini da ti preporučim centar za mentalno zdravlje?
F1F
@posto_tad_nisu_postojali hahaha dronjčino ko mene smije da dira ? Jesi li ti normalan ili ti geno smrde? A čini mi se i jedno i drugo pašššša ali ti si Q a ne paša uz oprost za sve Q i paše što ih stavljam u isti rečenicu zajedno sa tobom .
U kojoj općini živim , hoćeš da znaš?.
Ostavi u redakciji podatke onda čep sve ZNATI VJERUJ MI dronjak sa takvim nick- om..
Baš dječije ocm ali hajde ko će budali dokazati da je to što jeste ....
A za to mentalno zdravlje? Jači sam u svakom smislu od tebe MIŠU i mentalno a fizički.... Bujrum , zaYebani sa juga a i da si sa sjevera yebe mi se jer nisu čovjek i nemaš NAŠ KODEX ponašanja te sa tobom nemam šta da pišem a ako te interesujem?!
Ostavi podatke naći ćemo te tj naći ću te NE BRINI yugo (((((;-
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti