Željin najvrijedniji eksponat i junak iz Trebinja: "Zrinjski? Puna Grbavica!"

Nastavio sa sjajnim igrama vezista kluba sa Grbavice

Željin najvrijedniji eksponat i junak iz Trebinja: "Zrinjski? Puna Grbavica!"

S. Mlaćo
Junak FK Željezničar u Trebinju je bio vezista Armin Hodžić.

Hodžić igra sjajno ove sezone, a jučer je postigao svoj treći pogodak u pobjedi nad Leotarom 0:1.

Po mnogima trenutno je najskuplji Željin eksponat s obzirom da su mu 22 godine, a propustio je samo meč sa Borcem u Banja Luci.

“Veoma teška utakmica i to smo znali u pripremi i analizi. Dobro smo otvorili utakmicu, imali nekoliko prilika i postigli smo gol na vrijeme. Teren je bio veoma težak za igru, za kontrolu lopte i posjed, ali smo i mi kao ekipa malo sazrili i znali smo kako privesti utakmicu kraju i da iz Trebinja donesemo tri boda", kazao je Hodžić za službenu stranicu kluba o utakmici sa Leotarom.

Najavio je i meč sa Zrinjski koji Željezničar igra naredne subote od 17 sati.

Oglasi

Jasno je da će Grbavica biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

"U dobroj smo formi, u vrhu tabele, dolazi nam prvak BiH i ne očekujem ništa drugo osim pune Grbavice!", dodao je Hodžić.

Hodžić je ponikao u FK Sloboda, okušao se i u španskom Alcoronu, te se odlučio ipak vratiti u bh. nogomet. U dresu Željezničara u nedostatku ofanzivaca nastupao je i u navalnom redu, ali je zatim vraćen na svoju prirodnu poziciju, u vezni red.

Nije tajna da je imao nekoliko ponuda uoči ove sezone, no nije želio mijenjati sredinu.

Na Grbavicu je stigao najviše zahvaljujući sportskom direktoru i igraču Plavih Samiru Bekriću.

I sam Bekrić nije krio zadovoljstvo zbog partija Hodžića, svjestan da transfer koji se sa pravom očekuje u budućnosti donijeti zadovoljstvo za klub, ali i samog nogometaša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Sretno u derbiju komsije. Dolazim sa bratom koji je Zeljovac da vas podrzim i akobogda nadamo se pobjedi i slavlju nakon utakmice. SRETNO I OSVJETLAJTE OBRAZ SARAJEVSKOM FUDBALU I GRADU SARAJEVU!!!
10 3
user1647010875
Dajte nejmu i santoau ljudi maksimalne plate makar mi navijwci skupljali
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi