Šehić nakon odlaska sa Grbavice pronašao novi klub u našoj zemlji
Ove zime je napustio Grbavicu

Dobro ga poznaju i vjeruju da će biti kvalitetno pojačanje

Šehić nakon odlaska sa Grbavice pronašao novi klub u našoj zemlji

Samir Mlaćo

Veliki broj nogometaša napustio je Željezničar ove zime, a među njima se našao i lijevi bek Benjamin Šehić.

Šehić je imao ugovor do sredine januara ove godine, te nije potpisao novi, a Plavi su zatim doveli dva nova lijeva beka. Špekulisalo se da će Šehić možda karijeru nastaviti u Igmanu iz Konjica, no na kraju se odlučio za povratak u dobro poznatu sredinu.

Radi se o NK TOŠK, federalnom prvoligašu koji će ove sezone voditi bitku za opstanak. Na mjesto šefa struke u Tešnju su doveli ove zime Dženana Hošića, a nedavno su poraženi od drugoligaša Famosa iz Hrasnice sa čak 3:1.

Jasno je to pokazalo da su pojačanja TOŠK-u itekako potrebna.

Šehić je danas i zvanično predstavljen.

Šehić na današnjem predstavljanju u Tešnju                                                                                                                                                                                    

"NK TOŠK Tešanj obavještava javnost da je postignut dogovor sa igračem Benjamin Šehić, koji će tako postati novi/stari igrač našeg kluba. Ugovor je potpisan danas u klupskim prostorijama.

Oglasi

Benjamin je rođen 11. Oktobra 1998. godine, igra na poziciji desnog beka, a u naš klub stiže iz ekipe FK Željezničar Sarajevo. Osim ekipe Željezničara još je nastupao i za ekipe NK Iskra Bugojno, FK Goražde, FK Igman Konjic.

Benjamin je već nastupao u dresu našeg kluba i to u proljetnom dijelu sezone 2020/2021, te u jesenjem dijelu sezone 2021/2022 nakon čega je i uslijedio prelazak u FK Željezničar Sarajevo.
Benjaminu želimo dobrodošlicu u naš grad i klub, te mnogo sreće i uspjeha u dresu našeg TOŠK-a!

Dobrodošao nazad Benjo", objavili su iz NK TOŠK.

TOŠK do početka drugog dijela sezone ima i dogovorene provjere sa FK Mladost Doboj Kakanj, FK Borac Jelah, FK Slavija Istočno Sarajevo, FK Ilijaš i FK Laktaši.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drugi dio sezone će otvoriti domaćim susretom sa FK Budućnost Banovići 09.03.

TOŠK je nakon prvog dijela sezone 14. mjestu sa 11 osvojenih bodova, koliko imaju i FK Rudar Kakanj te FK Mladost Doboj Kakanj.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi