Izjava Brune Akrapovića će obradovati navijače Željezničara: Svaku utakmicu izgledamo bolje
Akrapović pred kamerama SportSport

Plavi danas deklasirali Velež iz Nevesinja

Izjava Brune Akrapovića će obradovati navijače Željezničara: Svaku utakmicu izgledamo bolje

S. Mlaćo

FK Željezničar je sa 8:2 danas deklasirao Velež iz Nevesinja te uspješno odradio generalku.

Iako je protivnik bio niželigaš, sigurno da partija sa današnjeg meča može obradovati navijače Željezničara.

Svoje viđenje meča za SportSport.ba dao je šef struke Željezničara Bruno Akrapović.

"Napokon utakmica sa više golova. Ima situacija sa kojima sam mnogo zadovoljan, ima i drugih koje trebamo popraviti. Sa novim igračima se trebamo i bolje da razumijemo, nema povrijeđenih i to je dobro. Vjerujem da će se Charles brzo oporaviti, tako da možemo posljednji test uzeo kao nešto pozitivno", rekao je Akrapović.

Dotakao se i priprema koje su završene.

Oglasi

"Zadovoljan sam sa radom i pristupom igrača, novi igrači se brzo aklimatiziraju. Svaku utakmicu izgledamo bolje, te optimistično gledamo na početak drugog dijela sezone", rekao je šef struke Željezničara.

Plavi se sada okreću duelu sa Zrinjskim naredne subote na Grbavici i to će biti pravi ispit, ali i veoma važan u borbi za opstanak.

Ako Željezničar uspješno krene u drugi dio sezone, sigurno će svima na Grbavici biti mnogo lakše.

Podsjetimo, sinoć je dogovoren i dolazak na posudbu mladog defanzivca Azura Mahmića iz FK Velež. Mahmić se nije našao u ozbiljnim planovima trenera Veleža, Plavi su to 'iskoristili' i sada ima novi klub.

Radi se o posudbi do kraja sezone, a Mahmić će na Grbavici se pojaviti u ponedjeljak, što je i potvrđeno za SportSport.ba.

Za SportSport.ba je potvrđeno da Grbavicu napušta mladi ofanzivac Hamza Gasal koji će potpisati za NK TOŠK Tešanj, člana Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gasal se nije naigrao u prvom dijelu sezone, pa je prekid saradnje čini se i očekivan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
E moj Bruno gdje ode,zar ti nisu javili da ispadaju iz lige ove god pitaj sabica miša malog lopovskog.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi