Bekrić i Akrapović se s osmijehom vraćaju iz Mostara: Azur Mahmić do kraja sezone na Grbavici!

Dogovorena posudba

Bekrić i Akrapović se s osmijehom vraćaju iz Mostara: Azur Mahmić do kraja sezone na Grbavici! · Saznajemo

M. Šljivak

Mladi defanzivac Azur Mahmić (20) karijeru nastavlja u redovima FK Željezničar. Plavi su s Veležom postigli dogovor o posudbi ovog fudbalera i on će, kako saznaje SportSport, karijeru nastaviti na Grbavici.

Željezničar će u drugom dijelu sezone biti jači za 20-godišnjeg defanzivca Azura Mahmića. Ovaj 20-godišnji štoper na Grbavicu stiže kao posuđen igrač Veleža.

Sportski direktor Željezničara Samir Bekrić i trener Bruno Akrapović boravili su večeras u Mostaru na meču Velež - Tuzla City, a došli su kako bi razgovarali o posudbi Mahmića.

Kako SportSport neslužbeno saznaje, klubovi su postigli dogovor o posudbi do kraja sezone i Mahmić će obući plavi dres.

Ukoliko se ne desi neki neočekivani prekret 20-godišnjak će se u narednih dan-dva priključiti ekipi Željezničara i pojačat će konkurenciju u defanzivnom redu tima s Grbavice.

Oglasi

Azur Mahmić
Azur Mahmić FK Velež FK Velež Pozicija: DF

Statistika

8 nastupa
8 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Azur Mahmić je dijete NK Čelik. Igrao je još za Mladost Doboj Kakanj, slovenačku Muru i Igman iz Konjica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Član Veleža postao je ljetos. Ipak, trener Dean Kalfurić ga ne vidi u svom timu, no odlučio je da mu pruži prilikku da ode u tim u kojem će pokušati da se nametne.

Mahmić je ove sezone u dresu Rođenih nastupio osam puta i na terenu je proveo ukupno 585 minuta.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Sad će onaj što livo Mirvaha napisati: Željo filijala Veleža, a pošto je Velež filijala Sarajeva, znači da je Željo filijala Sarajeva.
0 2
user1706346829
Pitari na aparatima
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi