FK Željezničar je upravo potvrdio vijest koja se očekivala svakog sata

Velika euforija među navijačima kluba sa Grbavice

FK Željezničar je upravo potvrdio vijest koja se očekivala svakog sata

S. Mlaćo

FK Željezničar je upravo objavio da ulaznica sa evropski meč sa Dinamom iz Minska više nema u prodaji.

Za skoro tri dana navijači Željezničara su kupili oko 12.000 ulaznica i na Grbavici će u četvrtak vladati sjajna atmosfera.

Prednost pri kupovini ulaznica u subotu i nedjelju imali su članovi FK Željezničar, a zatim su karte mogli kupiti i oni koji to nisu.

Jasno je bilo već u ponedjeljak da je pitanje sata kada će klub sa Grbavice objaviti da ulaznica više nema.

"Grbavica je rasprodana!
Sve ulaznice za utakmicu između FK Željezničar i FC Dinamo Minsk su rasprodane, te nas u četvrtak očekuje spektakl na našoj Grbavici!", stoji u objavi FK Željezničar.

Oglasi

Također, sve navijače su pozvali da svi dođu u plavim majicama ili dresovima.

Susret na Grbavici se igra od 20:30 sati, a priprema se i sjajna koreografija, što su najavili popularni Manijaci koji su Željina najveća snaga već dugi niz godina.

"U teškim trenucima za klub držali smo se skupa, davali svoj maksimum i pokazali volju i jedinstvo onda kada je to bilo potrebno. A sada, kada stvari idu uzlaznom putanjom, ponovo se javila potreba da SVI ZAJEDNO radimo i učestvujemo. U onim teškim trenucima radili smo zajedno kako bi se izdigli iz pepela, a sada ćemo raditi zajedno kako bi napravili što bolju sliku i reprezent kluba i grupe u Evropi.

U susret nam ide utakmica koju smo godinama čekali. Željo je ponovo u Evropi i nema sumnje da će momci na terenu dati svoj maksimum da nas obraduju. Ipak, ni mi nećemo sjediti srkštenih ruku i idemo uraditi presedan i nešto što do sada nije urađeno, barem ne u našoj zemlji i ne u ovolikom obimu.

Grupa je odlučila da za ovu utakmicu u izradi koreografije učestvuju svi, i Manijaci i Željovci, bez obzira da li oni stajali na jugu, istoku, sjeveru ili zapadu. Ova koreografija imat će najveću težinu od svih do sada urađenih jer će u njoj učestvovati svi Željini navijači", stoji u objavi popularnih Manijaka.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Navijači Željezničara pustili su u prodaju i nove majice, odaziv je sjajan i jasno je da među svim zaljubljenicima u FK Željezničar vlada velika euforija.

Iz FK Željezničar su pozvali navijače da ranije uđu na stadion i da poštuju pravila i propise kako klub ne bi plaćao kazne koje su u evropskim takmičenjima poprilično 'žestoke'.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Njima je ovo skoro isto kao da im gostuje nas najveci klub FK Sarajevo
2 9
ZeljinManijak
Treba podhitno sprijeciti tapkarose koji su se nauzeli karti cak sam i na piku vidio covjek 5 karti prodaje za 200km
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi