Poruka Edina Džeke dodatno je usijala atmosferu među navijačima Željezničara

Ponikao je na Grbavici, a zatim napravio fantastičnu karijeru

Poruka Edina Džeke dodatno je usijala atmosferu među navijačima Željezničara

Samir Mlaćo

Među navijačima Željezničara vlada velika euforija pred sutrašnji meč, a obratio im se i nekadašnji član kluba, kapiten naše nogometne reprezentacije Edin Džeko.

Nogometaši Željezničara sutra će dočekati ekipu Posušja, a susret se igra od 17 sati na Grbavici.

Posljednji je to meč za jesenji dio Premijer lige, a navijači Željezničara najavljuju novi spektakl.

Sjeverna tribina najposjećenijeg bh. stadiona će biti zatvorena zbog kazne NS BiH, ali to sigurno neće spriječiti Željovce da bodre svoj tim.

Popularni Manijaci će proslaviti 35. rođendan, na južnoj tribini spremna su brojna iznenađenja, a čestitku je između ostalih uputio i kapiten naše nogometne reprezentacije i član Intera Edin Džeko.

Džeko je ponikao u Dolini ćupova, svjestan je koliko Manijaci znače Željeznčaru.

Oglasi

SUBOTA | 17:00 - SVI NA JUG NA TRIDESET PETI!

Posted by The Maniacs on Thursday, November 17, 2022

"Znam da Manijaci slave 35. rođendan, te im od srca čestitam. Bodrite našeg Želju i budite vjetar u leđa plavom timu. Sretan rođendan Manijaci“, kazao je Džeko u video poruci.

Manijaci su već ranije poslali poruku svima koji će biti sutra na južnoj tribini.

"Još svega nekoliko dana je ostalo do posljednje utakmice u jesenjem dijelu sezone. Osim što je ova utakmica značajna sa sportskog aspekta, još je značajnija sa navijačkog.

Manijaci na ovoj utakmici obilježavaju 35 godina grupe i to je samo po sebi dovoljan poziv da jug u subotu bude krcat! Ova utakmica još jedan je ispit za nas gdje smo dužni pokazati osjećaj pripadnosti grupi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S obzirom da se za ovu utakmicu sprema rođendanski spektakl, apelujemo na sve koji će doći na jug da se pridržavaju uputa koje dobiju sa šipke i da na južnu tribinu uđu sat i po prije početka utakmice!“, stoji u objavi Manijaka.

Za Željezničar ovo neće biti posljednja utakmica u godini. Naime, Plavi će 23. novembra u goste Vardaru iz Skoplja, a zatim 29. novembra ugostiti turski Konyaspor na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
Volim te Zeljo. Dodji Dzeko na Zeljo Konya.
4 2
Hordas_00
Sretan rođendan komsije
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi