Kako je igrao za Željezničar bilo bi bolje da nije ni dolazio: Razišli se Plavi i Rustemović

Sporazumni raskid saradnje

Kako je igrao za Željezničar bilo bi bolje da nije ni dolazio: Razišli se Plavi i Rustemović · Zvanično

Endin Čaušević

Nakon očajnog jesenjeg dijela u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pred ekipom Željezničara su ove zime velike promjene u nadi da će proljeće donijeti bolje dane za klub s Grbavice.

Sigurno je da će u svlačionici Željezničara tokom zimske pauze biti "čistka" u svlačionici i već sada nekoliko igrača je na izlaznim vratima kluba.

Također, potvrđeno je da Edin Rustemović više neće nastupati za Želju jer u polusezoni iza nas nije opravdao očekivanja.

Rustemović je stigao ljetos u Željezničar, ali svojim igrama nije pokazao epitet pojačanja, te je odlučeno da se s njim raskine saradnja.

Klub s Grbavice se oglasio jutros, te je potvrdio da ovaj iskusni veznjak više nije član ovog kluba.

"FK Željezničar i Edin Rustemović potpisali su sporazumni raskid ugovora. Edin Rustemović je u Željezničar stigao na ljeto, a ukupno je odigrao 14 utakmica. Zahvaljujemo se Rustemoviću na profesionalnom odnosu, doprinosu na terenu i želimo mu sreću u nastavku karijere", navodi se u saopštenju Plavih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rustemović je ponikao u Drini iz Zvornika, a u karijeri je igrao za OFK Beograd, Sinđelić, Sarajevo, Adanu Demirspor, Slobodu, Zrinjski, Tuzla City, Skakhter i Radnik iz Srdulice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

limvotemirvah
Sta je ono Bekrija govorio, Rustem odbio 15 milja i njima rekao dajte koliko mozete haha
2 0
south
Nikakav igrac.vise nam stete nanio davajuci loptu protivnicima.Smrad pitarski jbo ga onaj sto ga dovede
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi