Gasal na izlaznim vratima Željezničara

Nije se previše naigrao

Gasal na izlaznim vratima Željezničara

Haris Zilić

FK Željezničar očekuje dosta promjena ove zime jer su Plavi nakon jesenjeg dijela sezone veoma blizu opasne zone što navijači nisu očekivali ni u najgorim snovima.

Poznato je već da Aleksandar Kosorić više neće igrati. Iskusni defanzivan je za Željezničar odigrao posljednji meč u 18. kolu Premijer lige BiH protiv GOŠK-a.

Međutim u Željezničaru se spremaju na još odlazaka iz kluba.

Iako zvaničnih informacija još uvijek nema, neslužbeno saznajemo da bi Grbavicu prije isteka ugovora mogao napustiti Hamza Gasal.

Gasal se nije previše naigrao u ovoj sezoni, pa informacije do kojih smo došli dodatno dobijaju na težini.

Oglasi

Navodno ni Gasal, ali ni struka nisu zadovoljni trenutnim statusom.

Dosta upitnika na Grbavici

Mnogo je upitnika na Grbavici kada je igrački kadar u pitanju. Na izlaznim vratima su Irfan Jašarević i Benjamin Šehić.

Navedenom dvojcu ugovor ističe u januaru naredne godine, a za sada nije postignut dogovor o nastavku saradnje. Jašarević se nije dogovorio oko finansija, ali mogao bi se pojaviti na prozivci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na ljeto su slobodni i Nedim Mekić, Joseph Amoah, Semir Štilić, Edin Cocalić, Edin Biber i brojni drugi, ali jasno je da će mnogi već ove zime napustiti Grbavicu.

Teško je i pronaći bilo kakvu pozitivnu stvar kada je igrački kadar u pitanju, jer su na Grbavici zaista mnogo lutali u proteklom periodu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676370670
Jedini koji zzasluzuje da ostane je Nedim Mekic.Ostali svi mogu ici..Sretno im bilo.
4 0
SonPen1946
Zadnji nek ugasi svijetlo.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti