Mulalić se 'otvorio' poslije vječitog derbija: Ubio bih se da smo izgubili!

Imao je šta reći trener Željezničara

Mulalić se 'otvorio' poslije vječitog derbija: Ubio bih se da smo izgubili!

Samir Mlaćo
Novi sarajevski vječiti derbi odigran je večeras na Grbavici.

Željezničar je ugostio FK Sarajevo, a završilo je 2:2, iako su gosti vodili 2:0.

Nakon meča u Plavom salonu medijima se obratio šef struke tima sa Grbavice Edis Mulalić.

Mulalić je nakon meča i zaplakao.

“Ubio bih se da smo izgubili. Prvo poluvrijeme smo bili bolji na terenu, bilo je pritiska, dobrog odigravanja, ali nismo to nagradili golom. Potpuna kontrola cijelo prvo poluvrijeme. Onda nepažanja, penal je ključni momenat. Jeste da su oni bili sa deset igrača, onda se moraš se otvarati i da ganjaš bez razloga. Naprave nam tranziciju kod 0:1. Da je potrajala još utakmica mislim da bi slavili. Na kraju moraš ipak biti zadovoljan. Vratio nam se negdje Široki Brijeg...

 "Imamo te nepažnje, npr. protiv Leotara, Borca, pa Bilbija nam da gol... Svaka čast navijačima na podršci“, kazao je Mulalić.

Kakva je situacija sa Cocalićem?

“Kod njegove povrede sudija treba da svira faul. Iskočio mu je lakat, doktori su ga vratili, sada je sve oteklo. Ligamenti lakta su stradali, nadam se da nije teća povreda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O Bekriću koji je bio junak?

“Suvišno je šta reći. Naslutili smo, cijele sedmice sam mu govorio na treningu... Drina je također bio sjajan“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Zeljo ne moze da izgubi od bordo-gofana, preveliki je to klub za gurbete iz kosevske septicke jame. Tvoja krivica je sto im niste strpali 5, Simin Han ih je s petardom razguzio kako i prilici.
13 15
SonPen1946
Zeljana samo bodove u derbiju slavi zadnjih 10ak godina
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije