Mulalić: Momcima se nema šta prigovoriti, krvarimo za svaki uspjeh

Press konferencija nakon meča

Mulalić: Momcima se nema šta prigovoriti, krvarimo za svaki uspjeh

S. Mlaćo
Nakon susreta Željezničar – Zrinjski u Plavom salonu stadiona Grbavica govorili su treneri oba tima.

Zrinjski je ponovo slavio, a Edis Mulalić je dao svoje viđenje.

“Imaš plan, a onda primiš gol za 90 sekundi. Pokušali smo pritiskati Zrinjski, znali smo da i oni pritišću, te smo tu gubili duele. Onda su oni imali tri – četiri izgledne prilike, ali spasili smo. Uspjeli smo izmjenama unijeti neizvjesnost u meč. Nismo postigli drugi pogodak. Igraš koliko ti protivnik dozvoli, to je, što je, sa naše strane. Bolje smo izgledali nego u nekim ranijim utakmicama protiv Zrinjskog.  Momci su odigrali koliko su mogli, a to što mi hoćemo više, to je drugi par cipela. U rezervoar od 30 litara može stati 30 litara, ne može 50“, kazao je Mulalić, te nastavio.

“Svi imaju respekt od Zrinjskog, žao mi je zbog ranog pogotka. Njih niko nije napao, to sam vidio i u analizi. Utakmicu smo držali u neizvjesnosti, nismo igrali bojažljivo, nismo se sakrivali. Momcima se nema ništa prigovoriti, oni imaju momka koji je dao 28 golova, krvarimo za svaki uspjeh, za svaka tri boda... Za današnju predstavu neću se ubiti, neću plakati... Ne može jedne sedmice biti dobro, druge ne. Morate biti u našoj koži, pa da analizirate. Nema alibija“.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
onaj, onaj, onaj level na cistom bosanskom znaci nivo. Koristi lijepe bosanske rijeci, onaj, onaj, onaj
6 1
SonPen1946
@Lavillenie nema te nigdjee
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi