Elvir Rahimić predstavljen na Grbavici
Foto: Adem Ćatić, fkz.ba

Sportski direktor FK Željezničar

Elvir Rahimić predstavljen na Grbavici · Zvanično

Eldar Ganibegović

Elvir Rahimić je i zvanično predstavljen kao novi sportski direktor FK Željezničar. 

Nakon što je prije otprilike dva sata FK Željezničar objavio fotografiju Elvira Rahimića kako gleda na Grbavicu, sada je General i zvanično predstavljen na Grbavici.

Bivši bh. reprezentativac dolazi kao novi sportski direktor kluba s Grbavice, a danas je u Plavom salonu potpisao ugovor.

"Elvir Rahimić novi sportski direktor FK Željezničar

Proslavljeni bh. fudbaler, Elvir Rahimić, novi je sportski direktor FK Željezničar, a potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.

Elvir Rahimić je rođen 4. aprila 1976. godine u Živinicama. U igračkoj karijeri nosio je dresove živiničkog Slavena, Bosne iz Visokog, slovenskog Interblocka, austrijskog Vorwatsa, Anzhija, te je punih 13 godina igrao za CSKA iz Moskve sa kojim je 17 trofeja.

Oglasi

Igračka je legenda ruskog velikana s kojim je podigao i trofej Kupa UEFA.

Nakon što je okačio kopačke o klin, ostao je u CSKA i od 2014. do 2022. godine je obnašao nekoliko funkcija u Akademiji CSKA Moskve. Uporedo je tri godine bio pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije BiH, te je dvije godine radio kao skaut za NS/FS BiH. Rahimić je vlasnik UEFA Pro licence", objavio je FK Željezničar.

Elvir Rahimić novi sportski direktor FK Željezničar ⚪️🔵 Proslavljeni bh. fudbaler, Elvir Rahimić, novi je sportski...

Posted by FK Željezničar on Monday, June 10, 2024
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Rahimića, kao što smo već i pisali, u Željezničar stiže i Denis Ćorić, koji je sporazumno raskinuo ugovor s Posušjem, tako da više ne postoje prepreke za njegov dolazak na Grbavicu.

Kako neslužbeno saznajemo Plavi će glavni dio priprema za novu sezonu obaviti na Zlatiboru ili u Sloveniji.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
Pogino a jos mu nisu javili, na zalost… Da si ziv i zdrav moj generale svojoj djeci i zeni, al mislim da je ovo sto ti je najmanje trebalo u tvom rahatluku!
1 4
Mowzilla
Dobrodosao i bujrum Generale ⚜️
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi