Sportski direktor FK Željezničar

Elvir Rahimić predstavljen na Grbavici

12

Komentari (12)

PRESEDAN
Otrijezni se,ovaj cirkus nije nikad zabilježen,a 10 godina imamo investitora. Klub ne postoji,bruka i sramota,samo još SIPA da uleti,i aufwiedersehen lijepo Sarajevo
PRESEDAN
Dobar potez gurbeta,e moj Mirvah...
pjanke.sa
Hajde ne se ri.
zgembo.popuslic
Dobar potez uprave al malo se previse potencira ovo njegovo dovodjenje. Ako nema para u klubu za pojacanja djaba ti ko god bio na ovoj funkciji. Da je ranije negdje radio isti ovaj posao i da je imao uspjeha pa haj razumio bi ovoliku uzbudjenost. Poceli su ko pitari sa bombasticnim najavama. Ne vjerujem vise nikome dok ne pokaze rezultat
rabodimis
Pa ime je covjek, realno, pogotovo za one vase bivse.. treba sto vise da potenciraju njega i njegovu viziju, on vam je najbitnije pojacanje.. Ima ogromno iskustvo, pametan.. Realno ogromno pojacanje za zelju..
zgembo.popuslic
Gdje ima iskustvo da je radio ko sportski direktor i da je pogodio sa dovodjenjem igraca. Bio je ekstra igrac i imao je odlicnu karijeru i jeste veliko ime za ove bivse sportske direktore al ime i karijera nemaju nikakve veze sa ovom funkcijom. Ovdje prvo trebaju pare pa onda da ti kao sportski direktor prepoznas igraca koji je kvalitet i koji ce se uklopit u tvoj tim a da pri tome imas pregovaracke sposobnosti da nagovoris tog igraca da dodje u tvoj klub. Plus u nasoj ligi gdje je malo kvalitetnih igraca ti kao sportski direktor trebao bi prepoznat nekog mladog igraca u nizim ligama koji ima potencijal da napravi dobru karijeru pa da ga dovedes.
rabodimis
Nije imao ni Xavi Alonso karijeru trenera pa obori rekord Evrope bez poraza.. Jbga.. Bitan je neki profesionalni pomak naprijed. Kao igrac radio je sa mnogo jacim sportskim direktorima, menadjerima.. U tom je svijetu citav zivot, cini se kao pametan covjek, naucio je valjda svasta nesto.. Ima potencijal, gori od bivsih tesko moze bit.. Bitno je i okruzenje, vrijeme tolerancije.. Imas razlog da se nadas necem dobrom.. imas razlog da sumnjas.. Bolje ti je 10x da se nadas necem dobrom.. realno.. XD ode stomak, odose zivci od sumnje.. ;)
zgembo.popuslic
Ma nije da sumnjam, daleko od toga, naravno da je bolji on nego svi ostali sto su bili ili da je dosao neki anonimus. Al ne volim ove bombasticne najave kad neko dolazi, bilo da je trener, igrac ili sportski direktor. A vidjet cemo kako ce odraditi prelazni rok pa cu ti reci cemu se nadam :)
user1676220539
Rahimic je pravi covjek za zelju,ali mislim da je trebao biti trener a ne sportski .. Da bi bio dobar i uspjesan Direktor u BiH moras biti zilav i mudar,a on je dobra dusa koju ce svi da manipulisu. Iskreno mu zelim puno srece i uspjaha.
Mowzilla
Dobrodosao i bujrum Generale ⚜️
pjanke.sa
E i jes ti faca za Zelje.
GuiliDamou
Pogino a jos mu nisu javili, na zalost… Da si ziv i zdrav moj generale svojoj djeci i zeni, al mislim da je ovo sto ti je najmanje trebalo u tvom rahatluku!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti