20

Komentari (20)

plemic
zna li mi neko reći koliko stranaca može igrati u federalnoj?
redred
meni nije jasno da jedan klub znaci bilo koji u bh a zo je sad evo željo kako on moze da dovodi igrace bilo kakve kvalitete kad ljudi nemaju marke ? ipak mora da potpise profesionalni ugovor ako igra Premier ligu Bosne i Herecegovine a ako potpise profi ugovor valjda ima neka minimalna plata valjda nije ispod 2000 - 3000 hiljade maraka ipak je profesionalac ?
Ecosport
Ali Plavi već imaju Sivca u svojim redovima, samo što je on sudija.
Ham0
Bez zaebancije strasan posao radi Bekric. Za svaki respekt!
Convict
Sabicu smecaru
velez mo
Sad bez zahebancije,nije mi jasno da igraju sa ekipama kao Medugorje,Neretvanac,Romanija nizerazredne ekipe koje nemogu pokazati trenutni kvalitet i koliko se moze u Prvenstvu,a prvo kolo dolazi Zrinjski.Zar nisu u Prijateljskim mogli naci jacu ekipu nekog iz PL ili okolnih liga jakog protivnika pa da vide na cemu su.Neznam sta kontaju ali vrlo zahebano
Mujci
To si u pravu,al vjerovatno subpokusali da tako vrate malo samopouzdanje
Drakula
U pravu si na stranu sve iako bi mi bilo drago da ispadnu jer su sadaka klub ali svaka ti je na mjestu. Pa jedna Igman igra sa jacim protivnicima a oni ne mogu naci. Mislim doduse neretvanac i medjugorje su ih razbili ali opet zalosno je.
velez mo
Ma haj samopouzdanje jednu da dobiju primjer Medugorije 5:0,ali onda moras naci pravog sparing partnera da vidis na cemu si,gdje škripi,na koga se mozes pouzdati,sta treba mjenjati,pa neigraju u Drugoj ligi Federacije pa da moze svakako.Jako neozbiljno!
velez mo
Drakula,vidi ovo pratim dosta potkasta na temu PL i svi su uvjereni da Zeljo zavrsava 7,8.Sad kad se sagleda sva situacija pripremne,ekipa,situacija u klubu,igracki kadar,gledajuci na konkurente koji djeluju dobro,pa cak i Zvijezda,to mi izgleda stvarno nerealno.Na cemu se gaji taj optimizam nije mi nikako jasno,samo realno pricam
limvotemirvah
Ponovo se Zeljkan razbacuje parama. Pojacanjima se daju plate od 10-15 milja, podebljavaju se ugovori ostalim. Na kraju ako uspiju nekako opstati u ligi, a nadam se da nece, iduce sezone ide opet sergija i help Zeljkan pliz. Bahati, jadni skretnicari. Kad cete vise nauciti: ne trosi pare koje nemas.
velez mo
livmotemirvah,keru jedan smrdljivi da te ovako Pozdravim
limvotemirvah
@velez mo ponjamke ti se ja u ta usta primitivna, navijacu filijale. Ali nemoj se sta ljutit, ljubi Facko.
Mujci
Koga imas u porodici,ko ti je u porodici najdrazi??? Idi lijeci se debilu
AlJazeera
hebem ti femeliju
Uzmi terapiju, preskočio si,za dobrobit sporta našoj ligi treba jak Željo,kao i da nam se vrate u prvu ligu Sloboda,Čelik i Jedinstvo Bihać. L.p. iz Mostara.
velez mo
livmotemirvah,Ponjake ti se Filijala u stau,keru jedan smrdljivi mali,ckapi mala smrdljiva,podudli ga mirvahu,sagni se i dobro ga podudlaj,sestri djete napravio AkoBogda
limvotemirvah
@velez mo halo filijalice, sto si se uskurcio? Tisu i proizvodi igrace velikom Sarajevu. Ako me nastavis iritirati, reci cu Mirvicu da povuce Gulija sa posudbe. Sad pazi sta pricas.
Drakula
Romanija ako ne pobjedi zreli su ko i ovi za gašenje
user1613662710
Ima dosta jos rupa ,stoper,lijevi bek,golman, to obavezno Zeljo mora dovest al ne eksperimente vec provjerene igraca aj golmana imamo muftica al na ove dvi pozicije smo tanki skroz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti