23

Komentari (23)

BogatiDijasporac
Kao neutralni posmatrac na ovu temu smatram da su Hordasi bolji internet-navijaci. Dislajkuju mnogo zesce i jace od Manijaka. Kapa do poda. Sto se tribina tice, tu su Manijaci ipak malo zesci. Mora se priznati.
pjanke.sa
Imas li ti sta raditi u toj dijaspori ili visis na ovom portalu samo?
BogatiDijasporac
@pjanke.sa Imaš dnevno triput više komentara od mene, toliko o meni :))) Doduše, istina, dosađujem se. Takav je život poduzetnika :)))
BogatiDijasporac
Nisam Manijak, nisam Hordaš, nadam se dobroj utakmici. Timovi su tu negdje, posljednja utakmica neriješeno, Lendrić fulao zicer u produžetku meča. Stanje na tabeli ništa ne znači. Nema navijača, to je fakat hendikep.
user1582737595
Rahmanović i Tatar su bilu nosioci igre, mislim da će Sarajevo biti dosta slabija ekipa ne samo danas nego ostatak sezone.
19zfc21
OD 46 POSTOJI OVAJ DERBI I MOJ JE DEDO PJEVO TI SE SARAJEVO J**I A GODINE PROLAZE I NIŠTA SE NE MIJENJA JOŠ UVIJEK ISTA PJESMA ŽELJO J**E SARAJEVA ALE ALE. IDEMO ZGAZIT UHLJUPE
SarajevoFC
Jel ti dedo otpjevo i za ove dvije zvanicne, ikad odigrane utakmice, obje na krmetnjaku: :Avgust 1954, Kup Jugoslavije: Seljo - Sarajevo 2:5, Oktobar 1954: Prva liga Jugoslavije: Seljo : Sarajevo 1:6?
BogatiDijasporac
@SarajevoFC K'o sad ti hoces da spustis njemu, pa ispadnes glup :)))
Sarbit2019
Dedo mu je prestao pjevati od 1946 do 1955 jer nije imao kome pjevati bio zeljkan u 2 saveznoj ligi pa je opet prestao pjevati jos 4 puta jer je opet Zeljkan pohodio 2 saveznu ligu Bas mu se dedo ispjevao HAHAHAHA
19zfc21
Tebi nije trebo ni govoriti bili ste i sad ste za gole k*te
user1571956549
Bgm pitari su jaci al eto u derbijima se nikad ne zna
19zfc21
Ma po čemu su sad jači po Pejoviću jel?
1946
Hahaha cijela ekipa kvalitetnija od šelje
19zfc21
Bila je do početka ove godine. Sad se pokrijte po ušima.
Gvardijan
A sta je to sraz,novinari?
Gvardijan
Hajde vi sto dajete dislajk na moje pitanje objasnite mi sta je sraz?.Prosvijetlite me.Unaprijed hvala.
LevoKrilo
Boja fesa, boja dresa....Idemo!
BogatiDijasporac
Šta ćemo sa 40% nemuslimana u Sarajevu (FK)? Da i oni pjevaju o fesu?
Tarik_
pjanke.sa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ❤️
kostro
Hajmo Željo ljubavi moja
BordoBijeli
IGRAJ BORDO BIJELI
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.