Željezničar izgubio na Sokocu
Foto: Armin Herić/fkzeljeznicar.ba

Od domaćeg Glasnica

Željezničar izgubio na Sokocu

Admin Čaušević

Željezničar je nakon 18 godina gostovao na Sokocu gdje je u prijateljskom duelu izgubio od domaćeg Glasinca sa 3:2. 

Plavi s Grbavice su nastavili s praksom odigravanja prijateljskih mečeva između takmičarskih susreta, a danas su za rivala imali Glasinac.

Željo je poveo golom Bekrića koji je sa 25 metara pogodio mrežu domaćih. Na 2:0 je povisio Jaganjac nakon što je pospremio odbijenu loptu. Glasinac se vraća u meč pred kraj prvog dijela golom Šuke sa 11 metara.

U drugom poluvremenu Glasinac brzo dolazi do preokreta. Dvije kontre su bile kobne za Plave, prvo je Šuka poravnao na 2:2, a potom je Rajić pogodio za 3:2.

Sasvim očekivano Tomislav Ivković je odmorio većinu standardnih prvotimaca te je priliku dao rezervistima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je igrao u sastavu: Muftić – Mućaj, Jahić, Drina, Vištica – Mekić, Beća – Hrelja, Bekrić, Gasal – Jaganjac. U drugom poluvremenu su u igru ušli: Stjepanović, Duraković, Grubešić i Hajdarević.

Podsjećanja radi, Plavi u nedjelju na svojoj Grbavici u okviru sedmog kola dočekuju Slobodu. Meč se igra od 21 sat.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
onaaa bocuuu prima na sokocuuuuuuu
13 9
Dzematlija
Primili bocu na Sokocu :P
6 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi