6

Komentari (6)

Ham0
Mesa Bazdarevic? Je li to onaj sto je lagao navijace da dovodi investitora Diglisica iz Amerike kojeg je ustvari klubu preporucio Azmir Husic i to ne kao investitora nego musteriju za kupovinu pomocnog terena.
Wiener
ali misle na ce na lijepe oci dovesti kvalitetne igrace i dobrog trenera koji im trebaju u grcevitoj borbi za opstanak u ligi ..onda su vec ispali iz lige!! samo pare..pare i strucni ljudi na klupi a oni nemaji nijedno.. Sarajevo je izgubilo 11 bodova prednosti nad borcem i skoro osvojenu titulu kad su pare prestale dolazit prije 2 sezune.. zato je gigant sa Koseva naucio lekciju...pa napreduje u obadva segmenta dok ovi plavi nesretnici preljevaju iz praznog u suplje i sve se nesto nadaju da ce im neko doci i dati pare onako..
Taceoni
Stvarno neko misli da bi Meša sjeo na klupu ma daj stcarno ste neozbiljni
Drakula
Euforija trese grbavicu,iduce sezone prvi trofej nakon 15 godina federacije federacije **** ga trofej je trofej
user1571956549
Glabnes ga malo....
Drakula
Glabne ti ga mama
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.