Sutra vječiti derbi juniora na Grbavici, FK Željezničar se oglasio saopštenjem

Publika neće moći na tribine

Sutra vječiti derbi juniora na Grbavici, FK Željezničar se oglasio saopštenjem

S. Mlaćo
U okviru 18. Kola Omladinske Premijer lige naše zemlje sutra na Grbavici igraju vječiti rivali, juniorske selekcije Željezničara i Sarajeva.

Susret na pomoćnom terenu stadiona Grbavica igra se od 14 sati.

Željezničar u ovaj meč ulazi sa petog mjesta, dok su bordo nade na šestom. Sa Grbavice su poslali saopštenje vezano za sutrašnji meč, a naravno odnosilo se na mjere uzrokovane koronavirusom.

“FK Željezničar angažovat će pripadnike zaštitarske agencije kako bi na što bolji način ispoštovali sve epidemiološke mjere nametnute od Kriznog štaba i NS/FS BiH. Susret će moći pratiti samo rukovodstva oba kluba i predstavnici medija, te gledanje susreta sa tribine do terena neće biti moguće.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Podsjetimo, juniori su u jesenjem dijelu prvenstva deklasirali Sarajevo sa 4:0. Sutrašnja utakmica igra se na pomoćnom terenu s prirodnom travom s početkom od 14 sati“, stoji na stranici FK Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi