19

Komentari (19)

Chico
Amaw im rekao, igrajte djeco pa cemo vas po selima poslati, pa ako se dokazete mozda i nekog vratimo... al vjerovatno necemo nikog, bolji Bekric od svjeha
Amaw ih poslao tvojoj kući da im ispričaš kako te on u djetinstvu istraumirao.
Chico
Heheeheh KMEEEEEE
Tmm1987
Ova djeca treba da igraju u subotu protiv mladosti, nema se šta izgubit, a bolje će odigrat od ovih pičkica iz prvog tima
mladi_jablan
Ne znam kako niko od navedenih portala nece da navede da je u U19 selekciji sarajeva nastupalo 2 igraca 2002., 4 igraca 2003 i 5 igraca 2004 godiste. S druge strane u Zeljeznicaru 8 igraca 2002 i 4 igraca 2003, a da su pobijedili golom koji je remek djelo Dutakovica i zato svaka cast. Naravno pobjeda je pobjeda, ali ako uzmemo da su igrali protiv 1-2 pa i 3 godine mladjih igraca, ovo je sramota....
Sarbit2019
Ni jedan titulu nepamti.Kazu da ce im Brko kasnije održati govor iz Mitomani*****ce razni tema fotbal ,footobal ,fudbbol ili nogomet,lik i djelo oca familije ,prakticno ispunjavanje uplatnica,i gey su ljudi,kako zastititi kabal,informaticki kurs zastita od hakiranja.Bice malo i dogovdovstina kao Janje u Avionu da se djeca malo nasmiju.
BlueBoys
Picko javiii seeeee....Moj je k...urac veci od tebe. Pacenice Indijanski naser...em ti se u usta i dobro nogom naguram.
Sarbit2019
hahahaha ako smo mi Indijanci iz romana onda si ti Kinez iz istog romana koji prugu gradi.Kinez X.LI prugu gradi ,a poglavica Brko koji je zasjeo nosi li nosi.Imas li kakav argument pih pah ms pljah bin bang tim i tomb.Hahaha daj nam malo torpedo,lavor i 98 HAHAHAHAHAHA jadno jadno baš jadno...a ja zaboravio sam ono tvoje ooooo nemoj me prijaviti ili prijavi me za ban.ps Pozdravio te Vaso Miskin Crni
green_dragon
al Sarbite kako im nadjes zicu....to je nevjerovatno.....hahahahhahahaha
starigrad
Sarbit je magupski provokator. A još humorističan i pismen. Pametnom dosta.
Ali zato pamte svoje titule u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Samo polako. Da sad su urinirali po tvojoj omladini a uskoro i po tebi De Bilde. Pamte i Atletiko Madrid. Znači, rasturači u Omladinskom BiH - a fudbalu. Pišeš svoja s... nja po članku vezanom za juniore. Koji si ti bolesnik. Ne znaš ni jednog igrača juniora Sarajeva a fol ti pametan. Posjeti psihijatra i uzmi Airwavevs.
Slažem se. Ali mu je Amar dobro iz... bao mozak i djetinjstvo čim ga ovoliko spominje. Kakve su to more bile kada se spomene Sir Amar. Frustracije do bola.
Sarbit2019
Mislis frustacije kao sada sto vas handri u mozak ? Na to aludiras.Tipa gdje su moje pare,drži ih Lutvo,oni nam zabiju gol penisom itd itd.
bistrik87
Pa jedina utakmica koja im je ostala i jedini nacin da imaju sta proslavit je pobjedit Sarajvo, jadan li je njihov zivot. Evo ova djeca na klipu, niti jedan se ne sjeca kad im je klub titulu osvojio.
Tumbe1976
Juniori Sarajeva igraju u prvom timu, a taj tim bjezi 14 bodova prvom timu zeljeznicara.
Tumbe1976
tacnije tri igraca iz juniora Sarajeva
_Delic_22
Ubacite ih u 1 tim bolje bi igrali od ovih balvana
jeroha1987
Steta sto ih ceka teska buducnost hahahaahhahahaah.
starigrad
Taman će propast do prvog tima. Da su pametni razbježali bi se.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.