Kadeti Željezničara u derbiju do vrha napunili mrežu Borca

Sigurna pobjeda

Kadeti Željezničara u derbiju do vrha napunili mrežu Borca

S. Mlaćo

U derbiju 14. kola Omladinske Premijer lige za kadete nade sarajevskog Željezničara su sa čak 7:0 savladale Borac iz Banja Luke.

Već nakon prvog poluvremena bilo je 3:0 i jasno da će bodovi ostati u Sarajevu. Strijelci su bili Beberović Malkočević Harun, Armin Ramić i Ali Pašić.

U nastavku još četiri pogotka u mrežu gostiju. Ponovo je pogodio Ramić, a u listu strijelaca su se upisali i Ajdin Kobašević, Darko Hrkalo i Emir Halilović.

Kada je tabela u pitanju, lider je Zrinjski sa 34 osvojena boda, Željezničar ima 32, kao i FK Sloboda, te FK Borac. Sarajevo je peto sa 21. osvojenim bodom.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Omladinska Premijer liga BiH za kadete, 14. Kolo:

FK Željezničar – FK Borac 7:0 (3:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi