7

Komentari (7)

pivatoba
Da se odmah ogradim, navijam za Velez. Po ovome to cujem, Zeljo ce biti bas jak ove godine. Skupili su UO sa sposobnim ljudima, koji imaju pare. Dovode Corica za trenera, ime koje haman svaki klub prizeljkuje. Rahimic na SD isto moze pomoci. Pojacace se bas dobro preko ljeta. Sve skupa to nista ne garantuje, ali svi preduslovi za dobru sezonu su tu. Nisu za trofeja, ali u Europu ce otici. Ocekujem poredak: Velez, Borac, Zrinjski, Zeljo. Sarajevo mi je drag klub i njih mi je zao, ali Rozman i Ibricic su ih toliko unazadili i opljackali da je tesko ocekivati bilo sta osim borbe za opstanak iduce sezone.
Pitarulja
Kao navijac Sarajeva, mogu ti reci da si u pravu. Tek sad neke stvari izlaze u medijima. Sve je Ziljkic objasnio u intervjuu za Sinanov portal, preporucujem svima da pogledaju. Nazalost, Rozman i Ibricic su pored talova preko igraca zaposlili nekih 20 svojih ljudi u klub. Valja sad isplatiti sve te ugovore, radi se o visemilionskim iznosima. Klub su nam razvalili iznutra njih dvojica. Prioritet nam je samo konsolidovati se i preziviti iducu sezonu. O trofejima i Europi niko bolje informisan ni ne razmislja. Sto se tice Zeljkana, Coric ce biti flop kao sto je kod nas bio Dudic. Velez nece osvojiti titulu, nema sanse pored Borca i Zrinjskog.
mido1921
Hahaha vjerovatno si ti najjači u državi, samo se ne tučeš.
TareHZ87
Sarajevo je najjaci klub u drzavi. Mi se nikad necemo boriti za opstanak, to zaboravi. Kad nismo na virslama, necemo ni sad. Jedino si u pravu za Ibricica i Rozmana. Nazalost, tek sad izlazi koliko su ostetili klub svojim taljenjem i dovodjenjem sumnjivih igraca. Za neke su placana obestecenja, neki imaju abnormalno visoke plate. Ostetili su nas za nekoliko miliona i nadam se da ce biti podignute krivicne prijave protiv obojice.
befovo
Ova trenutna ekipa Zelje uopste nije losa. Muftic, Galic, Cavnic, Ovcina, Radovac, Boljevic, Jaber, Hiros, Krpic... sve dosta dobri igraci za ovu ligu. Sa Coricem na celu, uz 3-4 dobra pojacanja, mogli bi oni daleko ove sezone. Borac ce opet osvojiti sa ovim sudjenjem, jedino mozda Zrinjski moze da im zaprijeti. Zeljo i Velez Europa i to su prva 4.
Delegat
Jbt vi ko neko budala i da se ne zna na koji nacin je spasena sezona
Prazina
Željo ili vehlež? Nema za oboje i tačka. U zadnje vrijeme sve daju za vrapčiće pa je logično da nema za želju. Eto, ko razumije razumije, ko ne razumije ni neće
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.