Parola Manijaka na južnoj tribini: Jasna poruka za igrače Željezničara pred početak utakmice!

Plavi dočekuju Slogu Meridian

Parola Manijaka na južnoj tribini: Jasna poruka za igrače Željezničara pred početak utakmice!

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Fudbaleri Željezničara igraju danas na svom terenu protiv Sloge Meridian utakmicu 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a igrače domaćeg tima je dočekala zanimljiva poruka na južnoj tribini.

Željezničar ove sezone igra daleko od očekivanog, te je jasno da se klub s Grbavice nalazi u rezultatskoj krizi.

Nakon poraza od Igmana u Konjicu protekle sedmice odlučeno je da Nermin Bašić više neće biti trener ovog tima, a danas će na klupi Plavih biti privremeno rješenje, a to je Samir Bekrić.

Utakmica na Grbavici igra se od 16 sati, a igrače Željezničara već je dočekala jasna poruka Manijaka koji su okačili parolu na ogradi koja se nalazi na južnoj tribini.

"Sve je rečeno i nema šta da se kaže, prema klubu i navijačima morate imati poštovanja", jasno se navodi u paroli koju su Manijaci posvetili fudbalerima Željezničara pred današnji meč protiv Sloge.

Opis nije dostupan.

Inače, do početka utakmice ostalo je još nešto više od deset minuta, te su poznati početni sastavi oba tima.

Željezničar: Muftić, Kosorić, Cocalić, Krpić, Mekić, Šehić, Drljo, Boljević, Galić, Amoah, Rustemović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga: Trako, Nikolić, Redžić, Karać, Dujaković, Popara, Milanović, Kvesić, Grabež, Jović, Vidić.

Glavni sudija današnjeg meča je Josip Martinović iz Čapljine, a njegovi pomoćnici su Marko Zelenika (Mostar) i Tarik Mulasmajić (Tešanj). Četvrti sudija je Mateo Musa iz Čitluka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Sto bojkotuju manijaci ?
3 1
hzsg
Šta je ovo pustoš na stadionu, ko da ke atomska pala...!! Mogu se gledaoci na prste izbrojati. Jos idealno vrijeme. TOLIKO O ŠTRUMFOVSKIM NAVIJACICAMA.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi