Mulalić proziva sutra u 17 sati

Stižu Santos i Haračić, ostaju Bender i Galić

Mulalić proziva sutra u 17 sati

S. Mlaćo
Nogometaši Željezničara sutra počinju sa pripremama za novu sezonu Premijer lige.

Edis Mulalić će i naredne sezone predvoditi ekipu, a temperamentni stručnjak će prozivku obaviti u 17 sati na stadionu Grbavica.

Potvrđeno je to iz kluba sa Grbavice.

"Željezničar će sutra od 17 sati obaviti prvi trening u okviru priprema za narednu sezonu. U jutarnjim satima Plavi će imati ljekarske preglede“, stoji u objavi.

Kako je već poznato, Željezničar su napustili Aleksandar Vučenović, Branimir Vištica, Ševkija Resić, Dženan Osmanović, Armin Ćerimagić i Faruk Duraković.

Na Grbavici će ostati Josip Bender i Marin Galić, što će svakako obradovati armiju navijača, dok postoji mogućnost odlaska Nedima Mekića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od novih imena sutra će se pojaviti Brazilac Santos koji stiže iz Rudar Prijedora, te napadač Dženan Haračić koji je slobodan nakon što je sezonu završio kao prvi strijelac Prve lige FBiH u dresu NK GOŠK.

Sa Plavima se povezuje veliki broj igrača, mnogi se 'nude', ali sve će biti jasnije kako pripreme budu odmicale.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockoglavi
Mnogi se nude ?????
3 3
pjanke.sa
Ja mislio stigao im Emir Haracic
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi