Marin Galić utakmicu života protiv Sarajeva podvukao citatom iz Biblije

Oglasio se na Instagramu

Marin Galić utakmicu života protiv Sarajeva podvukao citatom iz Biblije

E. Oštraković

Sve na Grbavici je "gorilo" kada je Marin Galić tresao mrežu Sarajeva u vječitom derbiju koji je odigran u nedjelju. Željezničar je slavio sa 3:0, a jedan gol dodao je i Ameri Hiroš.

Željezničar je tako na sjajan način "saprao" gorak okus koji su imali nakon poraza od Širokog Brijega gdje nisu pružili dobru partiju.

Neočekivan junak pobjede bio je desni bek Marin Galić koji je odigrao utakmicu života i postigao je dva gola protiv velikog rivala sa Koševa. Dva gola Galića dotukla su Sarajevo na utakmici koja je u nedelju odigrana na Grbavici.

Mnogo se jučer pisalo upravo o Galiću, a on je dva dana nakon utakmice odlučio da sve podvuče citatom iz Biblije.

View this post on Instagram

A post shared by @maringalic95

Oglasi

"ko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen” (Mt 23,12)", stoji u objavi Galića, a u nastavku objave se zahvalio navijačima:

"Hvala navijačima na nevjerovatnoj podršci", napisao je Galić.

Sigurno je da je Galić sjajnim nastupom protiv Sarajeva povećao i očekivanja koja će od njega imati navijači Željezničara u narednim utakmicama. Priliku za novu sjajnu partiju ima već u nedelju kada njegova ekipa gostuje kod Zvijezde 09 u Ugljeviku.

Galić je jučer u razgovoru za SportSport između ostalog otkrio kako se osjećao u trenucima dok je Grbavica skandirala njegovo ime.

"Sinoć je bila posebna večer za mene. Trenutak karijere. Grbavica je skandirala moje ime i želim da se zahvalim navijačima na podršci, ali i da se izvinim za crveni karton u Gabeli. Taj crveni karton, to ne smije da se desi jednom profesionalnom igraču da na tako glup način dobije crveni karton. Ali, evo nadam se da sam se sinoć iskupio, koliko-toliko."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim toga najavio je i gostovanje u Ugljeviku.

"Idemo Zvijezdi 09, mislim da neće biti lagana utakmica, ali mi iz derbija izlazimo puni samopouzdanja. Jednostavno idemo na pobjedu jer treba nam ta pobjeda u gostima da potvrdimo derbi protiv Sarajeva. Zvijezda 09 ima jako dobre i zanimljive igrače što smo mogli vidjeti u ovih nekoliko utakmica. Puni opreza, poštovanja, respekta idemo tamo, ali idemo da pokušamo da pobijedimo u gostima", završio je Galić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1694422839
Seljacic dao 2 gola i toliko slavi ko da je ligu prvaka osvojio.Bijednici pobjedili nakon 15 utakmica i misle izaci u Evropu.
2 1
user1676370670
****ti Njanjajevo,neprocijenjivo.Dzaba vam novci moji sinovci....Ajla vrati se...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi