Bivši golman Želje poručio: "Teško je gledati ove slučajne prolaznike, još je samo ime ostalo..."

Oglasio se nakon poraza od Zrinjskog

Bivši golman Želje poručio: "Teško je gledati ove slučajne prolaznike, još je samo ime ostalo..."

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara poraženi su sinoć na svom terenu od Zrinjskog sa 3:0 u meču 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je još jednom razočarao navijače svojom igrom, te su na kraju doživjeli ubjedljiv poraz od Zrinjskog koji ove sezone igra zaista odlično.

Plemići su na Grbavici na kraju slavili sa 3:0, a junak gostujućeg tima bio je Nemanja Bilbija koji je uspio sinoć postići dva gola.

Navijači Željezničara su razočarani igrama svog tima koji se nakon 15 mečeva nalazi na sedmoj poziciji i već sada ima skoro 20 bodova manje od lidera Zrinjskog.

Nakon novog poraza sarajevskog tima na Facebooku se oglasio i bivši golman Željezničara, Miroslav Kružik, koji je poručio da je teško gledati sve što se dešava u klubu s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je gledati ove slučajne prolaznike. Još je samo ime ostalo... Volim te Željo", poručio je nekadašnji golman Željezničara.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

blacky
Ugasili se abd hahhah
8 11
Ajax11
Nekad je kraj novi poćetak! Ja mislim da bi za Zelju i njihove financiske probleme, najbolje bilo da ispadnu i neke stvari sa nule krenu! Ovako je samo još više zavijanje u crno- nazalost !
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi