Još je mnogo pitanja iznad Grbavice

Šta će biti sa licencom za FK Željezničar?

15

Komentari (15)

Realist
Kad sam ja reko da ce zbog ''iznenadnog priljeva novca'' u vrapcice Željo propast i ostat bez para. Politika je birala i izabrala one iz podvelezja umjesto Zelje i tu se ne moze nista.
pjanke.sa
Da ti kazem, koliko si god odvratan u nekim komentarima, ovaj ti je tacan 100%.
Zaccheroni
Nije iznenada nista u Velezu. Mi smo imali lose vodstvo i rezultate jer kao danas u Zelji to vodstvo je nije mislilo na buducnost vec se krpilo i pokrivali minusi. Vec dugo u Velezu postoji strategija,dobra uprava,trener,..i naravno sponzorski ugovori,pare,infrastruktura. Zeljo i Velez veze jedni s drugima nemaju. Reci da je Brotnjo propao zbog vas...apsurd
Taceoni
Fino sve prodate Tibri i stadion i pomocne terene i uzet pare pa ispocetka sve ta ima livada okolo nemora biti na Grbavici
Ajax11
Ljudi zivi samo iz reprograma u reprogram! Duzni Bogu i ocu a licenca nije upitna…to samo zato što je Zeljo….
Comandini
Zeljo da je u vrhu imao bi sam veci prosjek gledatelja nego ostatak lige.
Taceoni
Reprogram repograma na repogram????
Zaccheroni
Ako se titule osvajaju na dugove zar ne bi trebalo vratiti koji ćup? Ne mislim nista protiv zelje vec vise pravno pitanje. Ako si duzan drzavi,poreskoj,igracima...a vamo "uspjesan na terenu" !?
PRESEDAN
Imaš reprogram
amircoralic
DIV_SA_SJEVERA_1946
Gdje je konama onaj lik iz Londona? SAMI SU KRIVI...OTJERALI ONAKVOG OSIMA...
mitoza
Eto vam Osima besplatno. Samobsto dalje od nas .
Dolina dugova.
SonPen1946
gasi nam se rava plava, rava plavaa
unioni
Idalje smo vam trn u očima čak i kad smo u dugovima!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.