Željezničar sutra počinje sa prodajom ulaznica za novi spektakl

Novi evropski izazov za klub sa Grbavice

Željezničar sutra počinje sa prodajom ulaznica za novi spektakl

Samir Mlaćo

FK Željezničar je potvrdio da prodaja ulaznica za evropski meč protiv Neftchija iz Azerbejdžana počinje sutra.

Među navijačima kluba sa Grbavice vlada velika euforija, pa nema sumnje da će tribine biti ispunjenje do posljednjeg mjesta, kao i protiv Dinama iz Minska.

U nedjelju i ponedjeljak ulaznice mogu kupiti samo članovi kluba, a zatim i svi ostali.

Prodaja ulaznica za susret drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i Neftci PFK počinje u nedjelju od 9:30 sati.
Prodaja ulaznica vrši se u sljedećim terminima:

- Nedjelja: 9:30 - 16:30 sati (Shop FK Željezničar) - Samo aktivni članovi
- Ponedjeljak: 9:30 - 17:30 sati (Shop FK Željezničar) - Samo aktivni članovi
- Utorak, srijeda: 9:30 - 17:30 sati (Shop FK Željezničar)
- Četvrtak: 9:30 - 21:00 (Shop FK Željezničar)

Prilikom prodaje prva dva dana elektronski će se kontrolisati članske kartice. Jedan član može kupiti dvije ulaznice maksimalno, odnosno bit će mu omogućena jedna kupovina sa članskom karticom.
Cijene ulaznica su sljedeće:

Oglasi

- Jug: 7 KM
- Sjever: 15 KM
- Istok: 20 KM
- Zapad A1: 40 KM

Za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i Neftci PFK neće važiti sezonske ulaznice. Desetogodišnje ulaznice će shodno ugovorima važiti za ovaj susret. Svi posjetioci, uključujući i djecu, morat će imati ulaznicu, a sa ulaznicom se može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama.
Također, u istim terminima bit će moguća i kupovina sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024, te obnova članstva ili novo učlanjivanje.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom od 21:00 sati", stoji u objavi FK Željezničar.

FK Željezničar trenutno broji 5.942 člana, tako da bi karte mogle biti rasprodane već u ponedjeljak. Zanimljivo da je broj članova u porastu iz sat u sat, što se može vidjeti na zvaničnoj stranici kluba.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjetimo, prvi susret Željezničara i Dinamo Minska pratilo je 13.050 gledalaca.

To znači da je utakmica Željezničar - Dinamo Minska bila najgledanija od svih 36 mečeva koliko ih je u prvom kolu igrano širom Starog kontinenta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi