Željezničar potvrdio još dva odlaska s Grbavice

Sporazumni raskidi ugovora

Željezničar potvrdio još dva odlaska s Grbavice · Zvanično

Endin Čaušević

Iako se Premijer liga Bosne i Hercegovine uskoro nastavlja jasno je da u FK Željezničar nisu završili što se tiče sklapanja igračkog kadra, a klub s Gbavice potvrdio je danas još dva odlaska.

Željezničar je u potpunosti razočarao u prvom dijelu sezone Premijer lige i bilo je jasno da će sarajevski klub napraviti dosta promjena u igračkom kadru tokom zimske pauze.

Na Grbavicu je stiglo nekoliko pojačanja pred drugi dio sezone u kojem navijači očekuju znatno bolje rezultate i povratak u gornji dio tabele.

Međutim, pored pojačanja u ekipi Željezničara ove zime bilo je i dosta odlazaka, a Plavi su danas potvrdili da su još dvojica fudbalera napustili Grbavicu.

U pitanju su Nikola Turanjanin i Amar Musić koji su s Željom potpisali sporazumne raskide saradnje.

Oglasi

"FK Željezničar je potpisao sporazumne raskide ugovora sa Nikolom Turanjaninom i Amarom Musićem. Zahvaljujemo se Turanjaninu i Musiću na profesionalnom odnosu, doprinosu na terenu i želimo im sreću u nastavku karijere", saopštio je klub s Grbavice.

Turanjanin je u Željezničar stigao pred početak ove sezone i odigrao je 11 mečeva za sarajevski tim, ali nije opravdao očekivanja.

Što se tiče Musića koji je prošao omladinske selekcije Željezničara ovaj mladi fudbaler nije ulazio u igru ove sezone, te je odlučio sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar prvi meč u nastavku sezone igra 17. februara kada na Grbavicu stiže Zrinjski u derbiju 19. kola Premijer lige naše zemlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bit ce gusto bit ce 0:2
Ovaj mali Music je igracina za forsiranu stetocinu Marina Galica.
0 1
Kyle8812
Turanjanin se opario leglo 5-6k KM od onog turnira u BL i sad uteko glavom bez obzira.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi