7

Komentari (7)

ZE072
Nadam se da ce ti sada Sabic nadokanditi izgubljene plate i kazne posto te dobro nasavjetovao. Moj Sabicu nisu ovo ona vremena gdje ti mislis da mozes sve svojim ho-ruk seljaklukom zavrsavati. Pa i mi smo barem malo napredovali od kako smo se rijesili grobara u klubu kao sto si ti i tebi slicni.
user1676717906
Momak samo razguli nikom se ne izvinjavaj. Pusti papke gledaj gdje ce hljeb zaraditi, ne zivi se od mahale.Idi tamo gdje je bolje , gdje ces da napredujes pusti mahalce svoja posla i samo naprijed hrabro, svako ti dobro zelim, ako Bog da u Liveroulu se obreo INSAALAH.
Ss.ba
Druze. Znas li sta je Alesandro Del piero rekao kada je ostao u Juventusu kad su ispali u Seriju B? "Pravi gospodin nikad ne napusta svoju damu" Pa ti zakljuci ko je papak. Jos je papak pod ugovorom. Donesi pare majstore za obestecenje pa idi i u Liverpul ako zelis.
gogs
Zavrsices ko konobar majstore glup si
user1703417269
Sretno sivi idi za svojom srećom pusti mahalske priče a znaš što ti ovo kažem vrlo dobro.
Delegat
Jbt sta vam je nije Mesi momak je regularan dobar igrac a vi uporno pravite slucaj gdje ga nema
aleminhoze14
Pa kako bi napredovao kad ce i Zeljo sljedece godine igrat Federalnu ligu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti