55

Arma
****ari se usrali
bazaorao
Jel moguće da su se divovi prepali malih štrumfova?
Puštam vodu šesti put, nećeš da odeš, znači golemo si vnogo. Ako nastaviš lajati, zovem šintore da te vode avlijaneru.
Jel prijavljivanje komentara jedino u čemu si jak, pošto smo utvrdili da si bez petlje i da si jedna fekalija smrdljiva?
nakopitam
Zasto Sarajevo ne iznajmi stadion Porezne Uprave i nek se tamo odigra ta utakmica i cao.
domy
Hahaha, najbolji si!
CASIO
Zeljo nekom govori da nije regularno prvenstvo? Najvece kradje su bile kad su babo i sin bili na funkcijama, trebali su davno letit u zadnju ligu zbog kradja i namjestanja!!
BogatiDijasporac
Koronac, k nozi. Uhljupi rezimski.
BordoBijeli1946
Treba se igrati derbi bez gostujucih navijaca. Jedino razumno rjesenje.
user1653764640
Jok kitara kurvi
nakopitam
Ko god pise ova glupa saopstenja trebao bi zavrsiti minimalno osnovnu skolu. Ne mora vise od toga ali eto bar osnovnu da zavrsi bilo bi pozeljno. I pazi licemjerstva; nije kaze po pravilima da odgadjamo utakmicu ali prekrsite pravilo u nasu korist pa dozvolite nasim navijacima da idu u Zenicu. Tuga....
vuckobih
Nade drage komsije da imate obraza vi bi pisali dopise i trazili da se ta utakmica odgodi. Vi ste svoju odigrali kuci a mi da igramo na zamjenskom stadionu valjda bi bilo posteno imati priblizno iste uslove. Jedno ste upravu takmicenje je naruseno, neko moze igrat kuci a neko na zamjenskim. Naravno niste vi krivi za javasluk saveza ali ova objava samo cu reci SMJESNO.
Bordobjeli
E čuj zbog regularnosti prvenstva!!!! Pa da je prvenstvo regularno željo bi igrao u 4rangu takmičenja !!! Oni fol o regularnosti lige... Nadam se do će porezna ubrzo reagovati,dosta je više!!!!!
Mani
Vas dom je Zenica
Lavillenie
Jak Celik u pm ko Celtic
bazaorao
Najbolje je da kitarima date titulu kao i u koroni, Zrinsjki drugi, Borac treći.Kako se i naviklo. A kad im date titulu neka dođu u Tuzlu da ih opet nabijemo il u Zenici kako god.
Opet se ti beskičmenjak javljaš i guraš nos u šeher Sarajevo? Drži se kalesijskih zvuka i dalje šape pogane od Sarajeva, a pusti Sarajlije neka odluče šta je dobro za njih. Puštam vodu treći put, ti nećeš da odeš u kanalizaciju, a kita ti ne ispada iz usta.
BogatiDijasporac
Nisam inace hejter i svim bh. klubovima, nekim vise a nekim manje, zelim uspjeh u sportskom smislu. Ali nakon ovakvih clanaka, a posebno komentara, od srca zelim bankrot FK Torpedu.
blacky
Barem mi se svoje istorije ne stidimo i ne lazemo mitomani,a ko ce se ugasiti vrlo brzo cemo vidjeti porezna dolazi po svoje hahaha
789012455
Ne treba odgadjati ,ali onda kao i sto je davno navedeno iz saveza utakmica bez gostujućih navijača !
nakopitam
Ovo je vrlo ruzno od strane zeljeznicara ali je razumljivo jer znaju da su trenutno duplo bolji i sigurno bi iz Zenice odnijeli puni plijen a na proljece ce biti druga prica, A strah je strah.
Mani
Baci oko na tabelu
Kladionicar_iz_mira
Ko im pise ova saopstenja? Ko radi u ovim klubovima?? Ima li iko obraza i stida??!? Savez rekao "nema gostujucih nabijaca na zamjesnkim stadiinima", ali oni bi da se prekrsi to pravilo, a ovako kazu da nije po pravilima da se odgodi?!? Nije li malo licemjerno?!?
hzsg
JA DUŠMANA SA GRBAVICE.....! Nikad vi necete biti klub....! SADAKA OSTAJE SADAKA...!!!! MARŠ u Golubovce zajedno sa Vašom Sebijom...!
Zeničke p...e!
BogatiDijasporac
Bili i ostali veci klub od rezimskog isprdka bez stadiona. Zasto su dusmani? Jer nece da igraju vasu igru sa djikanom Zeljkovicem i kompanijom? Sta, prpa vas uhvatila pa ne smijete, hocete da se odgodi, odnosno, da se odigra kad vama odgovara? Navikli da vam rezim navlaci, gubicari jedni.
pjanke.sa
I ja se slazem da se NE ODGODI utakmica. Ne mogu doci godtujuci navijsci i dovidjenja. Ne vidim problem tu.
****ari usrali ste se!
BogatiDijasporac
Ne znas citati? Pa Zeljo nema problema s ovim. U cemu je problem?
krste11
Čim je u pitanju Sarajevo, odmah se svi oglašavaju a na odgode Zrinjskog, Borca i Tuzle niko ništa nije ni pomislio reći.
Neddim1
Odgađalo se zbog europskih utakmica, ovo ide na štetu Želje s obzirom da Željo igra kup, za razliku od vas.
blacky
Ne trebate vi igrati nikako svakako ce te se ugasiti
Brazuka
Ivan frljic iz viteza sa elmirom pilavom donio nezakonitu odluku. Novi predsjednik komisije iz viteza koji nikada nije sutnuo loptu
user1659354598
Ovo sada sto se desava ZELJI najzasluzniji su Edis i navijaci i njima svaka cast
Šta se dešava, nakon sto godina se ne bore za opstanak, jel' to?
stole
Tako je bravo za saopstenje mi hocemo da igramo to sto se lazni Dinamo raspada pa hoce da odgode na zimu utakmicu gdje bi se pojacali i doveli trenera lijepi strah divova i onog Mirvica ublehe
Hahaahahahahahahaha
user1659354598
blacky
Igrat ce te gdje mi kazemo kokuzi ,vi se tu nista ne pitate hhahhah
stole
Bolje biti kokuz nego lazni Dinamo milioni avioni izbace ih amateri iz Zenice hahshs
pjanke.sa
@stole od koga ste vi ispali prosle godine??
posto_tad_nisu_postojali
A što se galaktikosima povećavaju dugovi?
blacky
Hahahah uzela vam porezna sve kokuzi gasi te se
user1653764640
A sta ti mama kaze blacky jel dobro bilo
Arma
Sta cete vi reci , pa vi i ne znate odakle ste i gdje igrate na kojem stadionu jer vas nije nijedan.
blacky
Pa ja sam te napravio pitaj mamu svoju hahahah
Lavillenie
Gospoda bili i ostali. Volim te ZELJO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.