10

Komentari (10)

enko
Ma nece se zeljo raspasti,ipak je to institucija. Nego pitanje je dali ce izvuci pouku iz ovoga sto mu se desavalo.
enko
I umjesto da generacijski prate ovu djecu ,ta djeca se negdje izgube da bi igrali neki polovnjaci,povrijedeni i anonimusi.pogresna politika,ne samo u zelji.
Sarbit2019
Najduži nizovi bez pobjede od kada se igra PL 1.Gradina Srebrenik 27 - 2. Velež 24 - 3. Bosna Visoko 24 - 4. Vitez 21 - 5. Leotar 18 - 6. Kozara 16 - 7. Zvijezda 09 16 - 8. Žepce 15 - 9. Rudar Prijedor 15 - 10. Željkan 14.....naprijed ŽELJKANE.
Mowzilla
Hehe Željkan ti nabijo komplekse kao Arsenal Gaziji, traume iz djetinstva, šta li...
Sarbit2019
Mowzilla@ jest vala puni smo kompleksa od željkana od 2012 nema titule raspada se željkan ima materijala da nam komplekse nabija.Idemo željkane.
HerFlick
Sta ima sampioni svemira, selam vam je vas Vico u koeg ste se kleli prosle godine.
BlueBoys
-4 brrrrrr...Hahhaaa DUTCH POGLAVICE ...ne silazi frajer sa nasih vijesti. Koji si ti pacenik mamlaze neopjevani. Mi imamo nekog kapitala i nekretnina sta je s vama FUTO? ONAJ DAN KADA NAM ZAVRNE PIPU CUCEMO SE SISO MALA. BHAHAHHAHA....
Sarbit2019
Sta kazes - 4 nije bolan minus 4 nego je razlika - 18 ****te minus 18 HAHAHAHAHA.Gdje vam je kapital ? HAHAHAHA u ZK ne pise da je stadion vas , a teren je Brko vec prodao i jos ste duzni 10 miliona HAHAHAHAHA kakav debil Blue Penis. Za Borac zavija pa prati - 4 HAHAHA glupko.
@Sarbit2019 joj jeste teško čitati ove vijesti psihopato. Težak si bolesnik kad na objavu djece širiš mržnju i zlobu. Upitaš li se majke ti ikada da li si normalan?Zbog takvih umobolnika i jesmo tu gdje jesmo. Samo da mi te vidjeti 27 sekundi. Ako te mama kuja i tata jazavac prepoznaju, odmah neka meneko rokne. Ti si nekakav zajeb prirode i nuklearne katastrofe. Ali volim kadčitaš vijesti vezane za najveći i najbolji klub u Bosni i Hercegovini! Sarbit-rinaka manijak do kraja.
Sarbit2019
albis@ bla bla bla bla nema titule za željkana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.